Zdravím. Je to takový zvláštní dotaz ale uz mam celkem nervy. Od včera mam průjem kde je stolice uplne černá. Je mi na zvraceni a celkove se citim velmi malátná. Jelikož jsem do toho včera jeste dostala mesicky nevim jestli mam krece z toho a nebo z menstruace.
Za posledni 2-3 dny sem nic podstatne nejedla jeduně kuřecí vývar a včera jsem vypila asi 5 frisec. Tak nevim mam jet do nemocnice nebo pockat?
@hankapiiisek uz jsme vyrazili a dekuji
@hankapiiisek dosla mi jeste jedna vec ze jsem posledni 2 dny hodne pila kofolu nemuze to byt i z toho?
Zabarvuje konzumace preparátů s železem, větší množství lékořice, požití černého uhlí. Pokud jste nejedla nic z toho, co by to vysvětlovalo, tak určitě vyhledat dr.
@kristyna63737 to ne
@kristyna63737 cerna stolice - krev v travicim systemu. Bud prasklej vred nebo neco dalsiho. Je to na doktora.
@kristyna63737 držím palce ať je vše v pořádku
A nebereš železo ?
Jak jsi dopadla? Jsem asi zvědavá, ale spíš mě zajímá z čeho to bylo🤔
🍀
Držím palce, ať to není nic vážného nebo se to alespoň zachytí včas..
Myslím že si tam kočku nechali na vyšetření
@hankapiiisek byla jsem tam pres nox. Byla jsem na gastro ale nikdo nevi proc a co se děje
@lenkalubina byla jsem tam pres noc ale nikdo nevi co se deje a tak
@kristyna63737 A už je ti líp?
@kristyna63737 A už to přestalo ?
@natysnovec ano je.
@hankapiiisek jo. Ale stejně půjdu ještě na kolonoskopii a tam uz by se pry vse melo ujasnit no nevim
@kristyna63737 hele jenom ze zvedavosti, chapu to dobre, ze jsi nekolik dni nejedla (krome vyvaru), pila jedno frisco za druhym a litry kofoly? 😮 jak jsem to cetla, tak se mi zpenil zaludek 🤭to faaakt?
@kristyna63737 jestli ti dělali gastroskopii tak je super že nic nenašli. Možná si měla nějaký zánět v těle. Dělali ti crp?
@marge_s nepila jsem jedno frisco za druhym. Mela jsem myslim jen 2. A kofolu normalne nepiju ale mela jsem na ni hroznou chuť. A dlouho jsem trpela anorexii takze jidlo pro me neni uplne podstatne
@kristyna63737 sry, jsi psala 5 🤷🏾♂️
@marge_s jsem se musela splest protoze doma byly jen 2 sklenky
@kristyna63737 jed hned, může jít o krvácení v žaludku atd . Držím palce