Čekají mě nejspíš 2 čepy a korunky. 6 nahoře a hned pod ní dole , mám hodně nastavované blombami. Přestupovala jsem k jinému zubaři a ten mi řekl , že to bude potřeba udělat. Bolí to? Mám problém s otevíráním úst, panty se mi vrací zpátky . Mám strach , že když dostanu injekci, otevřu tu pusu tak , že už ji nezavřu. Měla jste některá podobnou zkušenost? 🤔😱
@dominikaanovakova ja to tet řeším už mám jednu tet delam druhou 5 dole protože se mi začali zuby lámat ale to je jedno tet jsem ve fázi kdy mě to vyvrtala dala mi injekci aby nebolelo stěny zubů mě nechala vyčistila mě ho a dala v vlozku pri se musí prelecit než se to bude dělat příště mě ho bude plnit potom otisk na čep a potom otisk na zub celkem mě to vyjde 5500 asi
Měla jsem úraz při kterým jsem přišla o pár zubů takže u mě to udělala paní doktorka tak / já ten zub měla mrtvý takže to bylo bez injekce já si jí teda nechávám jen na trhání protože je pro mě horší jak celé vrtání/ že strhla korunku zubu do toho kořenu navrtala otvor a dala do něj čep na ten nasadila novou korunku. Co se týče bolesti tak protože ten zub byl bez nervu tak to bylo bez bolesti. Je to už 12let tak doufám, že jsem nenapsala nějakou kravinu