Celodenní stav na omdlévání při třetí menses po porodu

kaja2016
19. srp 2016

Milé dámy, ráda bych se na něco zeptala. Zeptám se doktorky, pokud to bude pokračovat i zítra, dneska tam není, tak třeba je někdo online, kdo poradí. Mám od porodu 3 menses, velmi silnou, skoro jak po porodu, už druhý den. Do 11 ti jsem spala, protože se mě motala hlava tak, že jsem nedokázala ani vstát bez rizika, že spadnu (naštěstí dcera to zalomila taky) a teď jsem se přesunula akorát tak na gauč a čekám až to přejde. Holt celý den takhle vydržím. Piju tak normálně, od rána tak litr. Máte někdo radu? Vitamíny jsem si ráno vzala.

mysonek
19. srp 2016

A silné menstruace jsi měla všechny od toho porodu? Můžeš být anemická, nebo pokud krvácíš opravdu hodně tak můžeš mít nízký tlak. Jestli máš ty nebo někdo v okolí tlakoměr tak se změř. Těhotná být nemůžeš? Že by to krvácení bylo známkou potratu, nebo mimoděložního těhotenství?

kaja2016
autor
19. srp 2016

@mysonek diky za reakci, tehotna byt muzu, ale podle.me tohle je norm.menses, nemam ani bolesti.

mysonek
19. srp 2016

@kaja2016 Tak pak bych uvažovala o té anemii. A už je Ti lépe, nebo se pořád motáš?

kaja2016
autor
20. srp 2016

Dekuju moc za podporu, uz je to dobre, bylo to urcite tou silou menses. Pomohlo mi snist hodne sladkeho(boruvky s cukrem, chleba s medem) a pak jsem si dala na noc rizek. Rano dobry. Tak priste uz budu vedet. Ja mam obcas nizkej tlak a je me na omdleni, ale tohle bylo o hodne silnejsi kafe. Tfuj. 🙂