Čekací doba na operaci - měsíc. Mohla bych marodit tu dobu do operace?

12. pro 2024

Ahojky mám dotaz budu čekat na operaci kyčle měsíc, ale bohužel nejsem schopná v práci fungovat dělám obchoďačku a jezdím po firmách myslíte si že kdybych se domluvila s lékařem, že bych to mohla do operace do marodit? Měl to taky někdo tak?

alpakovo
12. pro 2024

Ne s kyčlí,ale s kolenem... Od září jsem byla doma, v práci jsem chodit s berlí nemohla a od listopadu jsem čekala na termín v lednu. Nakonec mi to posunuli na prosinec,ale i tak jsem byla doma

autor
12. pro 2024

@alpakovo a nebyl u socialky nějaký problém vím že se chodí pak na nějakou komisi ale to asi po delší době nebo ne? A mohu se zeptat co jste měli s kolenem? Probíhalo vše v pořádku já jdu s kyčelním kloubem a mam nahnáno 😏

kristyn86
12. pro 2024

Mamka marodila s kycli pres pul roku. Sotva chodila,uz jen s berlemi,mela velke bolesti. Pak marodila i po operaci nekolik mesicu,protoze rehabky atd...Tata zase marodil s kolenem. Proc by to neslo?Socialce je to uplne jedno,komise je v pripade,ze bys marodila dlouhodobe kolem roku,tak pak zadas o invalidni duchod. A tam to posuzuje komise.Jinak ted muzes mit neschopenku.

alpakovo
12. pro 2024

Ke komisi se chodí když si doma rok a víc. Já sem byla od začátku září do začátku března a nikdo nic neřešil 🤷 mě spravovali chrupavku, měla jsem v ní díru i když odhad byl na něco jiného. Po operaci úleva, jsem spokojená že mě manžel donutil jít s kolenem k lékaři,bych se trápila zbytečně

rezina96
12. pro 2024

Pokud jsi v takovém stavu, jak píšeš, tak by to neměl být problém. Zavolej Dr. a pokud tobě nevadí, že budeš mít PN, tak doktorovi to je jedno.

hennrietta
12. pro 2024

Tak pokud kvůli svému zdravotnímu stavu nemůžeš vykonávat svoji práci, tak je neschopenka na místě. Vše je na domluvě s lékařem. 🙂

autor
12. pro 2024

@rezina96 dobrý večer ano prošlo to v pořádku vycházky mam tak uvidím jak to budu zvládat po operaci 🙂 děkuji moc za rady