CBD, antidepresiva. Máte zkušenost?

holkaokomodra
19. bře 2022

ahoj všichni, nijak se netajím s tím, že již léta řeším neurotické, úzkostné, panické stavy a beru kvůli tomu antidepresiva, se kterými jsem v souladu... nicméně zvědavost ve mě vzbuzuje CBD olej a tak by mě zajímaly vaše zkušenosti ať už v kombinaci s AD či bez. Děkuju H. ❤️

leniczka23
20. bře 2022

@holkaokomodra mrkni ke mě na profil, mám tam dva články o CBD, tebe by měl zajímat ten první, všeobecný. Určitě to zkus.

dashyyy
21. bře 2022

CBD je super.. měla jsem problém se spaním, hodně jsem se budila a šrotovala mi hlava, co všechno musím a tak dál a po CBD mám úplně klid a celkově mi pomohly se zklidnit v náročném období

holkaokomodra
autor
21. bře 2022

@dashyyy to je právě přesně to, co bych potřebovala, jen se trochu obávám té kombinace s medikaci, ale zas co se může stát než, že budu ještě vyladenejsi 😂

dashyyy
21. bře 2022

@holkaokomodra CBD nemá žádné halucinogenní účinky.. člověk je po tom absolutně ,,čistý" 😉

madlamama
21. bře 2022

Ahoj, řešila jsem stejný problém a narazila jsem na tenhle článek, docela mi pomohl a nasměroval https://www.canatura.com/jak-uzivat-cbd-pri-lec...

holkaokomodra
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
holkaokomodra
autor
21. bře 2022

@dashyyy
@madlamama jj díky holky, mám o tom načteno snad všechno co jde, spíš cením ty osobní zkušenosti ❤️

madlamama
21. bře 2022

@holkaokomodra Já už naštěstí bez antidepresiv. Velmi mi pomohla psychoterapie v kombinaci s CBD. Není to rychlé řešení, je potřeba se v sobě šťourat víc, než je třeba člověk schopen, ale mám pocit, že jsi sem mnohem jistější a s tím vnitřním trápením dokáži mnohem lépe pracovat. A doma se toho díky psychoterapii změnilo opravdu mnoho 🙂
Přeju hodně štěstí, ať je co nejdříve lépe!

holkaokomodra
autor
21. bře 2022

@madlamama ahojky, jj vim o cem mluvis ja prochazim psychoterapii leta a jsem myslim dost roztourana a zalecena 😂 no malo platny neurozy se objevujou furt pri kazde zivotni zmene i kdyz to mam srovnany sebevic, ale tak nejak uz to beru jako soucast sveho zivota a prave na tyhle chvilky bych rada CBD, lepsi nez dobat neurol