Často necítím nohu. Myslíte, že je to něco vážného?

stanickacermak
11. led 2022

Často necítím levou nohu ať když vstanu ze židle nebo z postele ikdyž si normálně lehnu na chvíli ,často ikdyž jen stojím ,stane se mi to mnohokrát za den ,nohu přestanu cítit nasledně mě začne mravenčit a pak extreme bolet že ani na ní nešlápni trvá to hodně dlouho skoro 3roky před vánoci jsem vstala a neměla brýle a necítila jí a nevědela jsem jak došlapuju a zvrkla jsem si nohu myslíte že je to něco vážného popřípadě co to je

korin
11. led 2022

Doporučuji řešit s lékařem!

makovice88
11. led 2022

@stanickacermak A to jsi za cele ty 3 roky nebyla u doktora s tim?

jjasmina
11. led 2022

@stanickacermak doporučuji návštěvu lékaře

intonace
11. led 2022

Paní asi myslela tři měsíce?Já to mívám stejně i s rukou,ale netrvá to nikdy dlouho. Občas mě to budí v noci silnou křečí- podle toho jak asi ležím, nevím- ale mám pootočený jeden obratel a podle Dr je to všechno od toho. Ale určitě si zajdi na vyšetření ať víš.

eva267
11. led 2022

Tak tohle bych nepodceňovala. Zcela laicky to tipuju na žilní problém. Možná by pomohlo nosit kompresní punčochy. Ale určitě k doktorovi! Bacha na trombózu.

brnohrot
12. led 2022

@stanickacermak přesně jak píše pisatelka přede mnou. Pozor na trombózu. Ta je nebezpečná. Určitě co nejdřív zajdi k lékaři.

uzivatelkapetra
12. led 2022

Já si vzpomněla při čtení jak manžel tahal nožku před operací vyhřezlé ploténky

kakba
12. led 2022

Zrovna mi lezi v nemocnici kamaradka po operaci mozku. Nemohla hybat nohou. Zjistili jo nador. Az tak hrozny to zrejme nebude, ale divim se, ze to resis po 3.letech.

stanickacermak
autor
12. led 2022

@intonace ne 3 roky i déle ikdyž stojím ne jenom když ležím nebo sedím

intonace
12. led 2022

@stanickacermak aha,tak to by jste měla pro jistotu navštívit lékaře co nejdříve

te_reza
12. led 2022

Jako taky k doktorovi jdu až jako poslední, ale tři roky?!🙆 Mazej k doktorovi proboha.