Často necítím levou nohu ať když vstanu ze židle nebo z postele ikdyž si normálně lehnu na chvíli ,často ikdyž jen stojím ,stane se mi to mnohokrát za den ,nohu přestanu cítit nasledně mě začne mravenčit a pak extreme bolet že ani na ní nešlápni trvá to hodně dlouho skoro 3roky před vánoci jsem vstala a neměla brýle a necítila jí a nevědela jsem jak došlapuju a zvrkla jsem si nohu myslíte že je to něco vážného popřípadě co to je
@stanickacermak A to jsi za cele ty 3 roky nebyla u doktora s tim?
@stanickacermak doporučuji návštěvu lékaře
Paní asi myslela tři měsíce?Já to mívám stejně i s rukou,ale netrvá to nikdy dlouho. Občas mě to budí v noci silnou křečí- podle toho jak asi ležím, nevím- ale mám pootočený jeden obratel a podle Dr je to všechno od toho. Ale určitě si zajdi na vyšetření ať víš.
Tak tohle bych nepodceňovala. Zcela laicky to tipuju na žilní problém. Možná by pomohlo nosit kompresní punčochy. Ale určitě k doktorovi! Bacha na trombózu.
@stanickacermak přesně jak píše pisatelka přede mnou. Pozor na trombózu. Ta je nebezpečná. Určitě co nejdřív zajdi k lékaři.
Já si vzpomněla při čtení jak manžel tahal nožku před operací vyhřezlé ploténky
Zrovna mi lezi v nemocnici kamaradka po operaci mozku. Nemohla hybat nohou. Zjistili jo nador. Az tak hrozny to zrejme nebude, ale divim se, ze to resis po 3.letech.
@intonace ne 3 roky i déle ikdyž stojím ne jenom když ležím nebo sedím
@stanickacermak aha,tak to by jste měla pro jistotu navštívit lékaře co nejdříve
Jako taky k doktorovi jdu až jako poslední, ale tři roky?!🙆 Mazej k doktorovi proboha.
Doporučuji řešit s lékařem!