Dobrý den,manžel má 40let,našla jsem mu ve varleti bulku,která je při erekci velmi dobre hmatna a po ejakulaci už ji sotva najdu.Je dost tezke dostat manzela i na preventivku,tak premyslim,zda ho donutit jít na vyšetření.Jiné potize nemá.Nic neboli.Mate zkušenosti s takovou bulkou?diky
@lencaa11 mě prijde,ze oni vubec nepremysleji…ze mají odpovědnost za deti a rodinu.mého muze trochu obhajuje,ze jako miminko i pak jako malinke dite byl sam čtvrt roku hodpitslizovany,takze má dost z lékařů trauma…diky,poresim.
Ať přijde a neodkládá to.Můžu zařídit Motol.Kdyžtak SZ.😉
@pavca1982 jsme Moravskoslezský kraj.vyšetřuje se to sonem?mam kamaradku na sonu,zkusila bych se ji zeptat.
Ano sonem a pohmatem.Nejlépe navštívit urologii.
Urologie, neodkladně.
Manžel měl bulku ve varleti a měl varikokelu. Celkem dobře hmatna. Chodí s tím na urologii, vždycky mu dělají ultrazvuk.
Manžel má taky bulku ve varleti.Chodi pravidelne na sono.Neni to nic hrozného.Blby ,že při prvotním vyšetřením mu určitě budou vyšetřovat i prostatu přes zadek.Ale my žensky ,tak musíme vydržet gynekologické vyšetření.
@zmrzlinka tak to je jedno ne? Manžel tam chodí kvůli té bulce snad 10 let a ano, taky mu dělali kde co. Hlavně, když bude vyšetřený. Napřed tam měl doktorku a ty varlata mu i prohmatavala. Teď tam má doktora, ale jednou za rok to přežije. Taky jsme napřed mysleli, že má nádor. Teď už chodí jen na kontroly, k operaci to nemá.
100% bych ho hnala na vyšetření může to bejt jen cysta nebo nějaký nezhoubný útvar ale klidně i něco víc já to nechápu jak chlap může bejt jeho zdravi tak to sumak 🤔🙈