Brnění těla. Máte zkušenost?

nellinka1113
6. čer 2024

Ahoj holky
Prosím prosím mám dotaz poslední dobou me brní ruce, nohy občas to cítím i na zadku. Byla jsem u dr byla mi odebraná krev výsledky prý na 1* jak krevní obraz tak minerály. Je pravda, že hořčík jsem nasadila před 3 týdny. Dnes jsem byla ještě na rentgenu krční páteře a bederní ( ta me zlobí už tak 5 let) občas se mi stane, že nemůžu ani chodit jak mě to bolí.
Přijde mi, že mám teď unavené i nohy…. Sice jsem teď od ledna do dubna byla nechodící, protože jsem měla těžký výron kotníku a přetrhané vazy. V dubnu už jsem musela začít fungovat takže jsem začala nohy najednou zatěžovat . Rehabilitace mi taky nemohla. Začala jsem tak nějak lítat práce, kroužky atd. A najednou přišlo tohle. Ano budu to řešit dál pokud rentgen nic neprokáže…. Na internet jsem se koukla jednou co by to mohlo být a rychle jsem odešla jinak bych se zbláznila! Jasný muže to být cokoliv bohužel …. Ale třeba máte někdo stejnou zkušenost
Jsem hodně i ve stresu např. dnes a to ani nevím proč a zase me to brní 🙈 dekuji

1pomnenka
6. čer 2024

Po zlomenině kotníku mě brněla noha 2 roky, pak to přestalo ze dne na den. Po zátěži to bylo horší.

crejzy
6. čer 2024

Může to souviset s obdobím léčby kotníku a taky nemusí. I přes dostatek hořčíku může jít o tetanii, může to být úzkost/psychika. Muže to být na návštěvu neurologa, ale toho se nebojte. Mě takhle brněla noha, byla slabá a nakonec to vypadá na podrážděný kořenový nerv i přesto ze záda neboleli.

nellinka1113
autor
9. čer 2024

Dekuji za odpovědi 🙂jinak jsem v patek byla cely den doma tak nějak v klidu a žádné brnění nic…. Včera jsme jeli na nákupy a jak jsem dlouho chodila tak mi dost otekl ten kotnik a zase začali brnět nohy 🤔a šlo to do ruky .