Bral někdo Cipralex?

terulim
21. srp 2024

Ahoj, za jak dlouho Vám začal působit Cipralex? Máte někdo nějaké vedlejší účinky při užívání? Beru ho dva týdny a ze začátku jsem měla bušení srdce a teď pozoruji, že se mi tep zpomalil na 55 - 60 v klidu vsedě. Taky pořád přes den zívám, nevím jestli to může být z toho.

berenika39
21. srp 2024

Ahoj, escitalopram a i jiná AD zaberou po týdnech. Dva týdny je málo. Nejprve bohužel může přijít zhoršení potíží, ale když vydržíš, určitě se to po třech, čtyřech týdnech zlepší. Především - neměň dávkování od lékaře, nevysazuj, přechodné potíže zmizí. Držím palce. Pokud by pro tebe byly potíže v tomto období nesnesitelné, na krátkou dobu - jen přechodně - ti může tvůj lékař předepsat anxiolitika, Neurol například. Pozor, tyto léky jsou návykové, slouží jen na krátkou dobu....

alenka06
22. srp 2024

Pro terulim: už 22.tyden beru Cipralex 10 mg každé ráno. Musí se vydržet, opravdu vydržet a bude to lepší a lepsi . Beru od března, přesně od 15.3., a až od června jsem se začala cítit dobře. Ono záleží, v jakém stavu byla tvá oslabená nerv.soustava. Každý to má jinak. Ty příznaky, které popisujes, znám. Měla jsem to samé a ještě i jiné. Je to tou nemoci a také vedlejší mi účinky Cipralexu. To se musím překonat a vydržet. Na překonání se dává např.Neurol. Bude líp, jen opravdu výdrž a hlavně nemen dávkování a neukončuj léčbu. Myslím na tebe a vydrž.