Bouličky na horním patře. Máte zkušenost?

nikusa10
28. srp 2023

Ahoj holky
Už jednou jsem tu psala. Třeba se najde ještě někdo kdo má zkušenosti 🙂
Mám tvrdé bouličky na horním patře už 7 měsíc. Někdy se zmenší někdy zvětší pak se udělá nová a pak zmizí. Prošla jsme 2x ORL několikrát zubařem a dokonce i na kožní jsme s tím byla. Nikdo mi nic neřekl na to…..
Když se to dělá tak to bolí jako opat který se mi děla vždy na rtu. Byla jsem i u léčitelky a ta mi řekla, že to muzou byt vnitřní opary. Tak jen jestli má někdo zkušenosti budu rada dekuji

elsy3
28. srp 2023

@nikusa10 Dceři se na horním patře udělala malá tvrdší boulicka, která ji tam vadila. Mívá hodne ucpane dutiny, trpí na záněty středního ucha, odmítá smrkat a odsavat moc nejde.. zrovna jsme byli na kontrole u zubaře a ten řekl, ze je to od těch dutin, umrtvil ji to nějakou vodickou, propíchl a vytekl hnis. Od te doby už se to nevytvořilo.

nikusa10
autor
28. srp 2023

@elsy3 aha, ale me ty boulicky nejsou vidět jen je cítím jazykem. Je pravda, že se mi začali tvořit když jsme byla furt nachcipana

elsy3
29. srp 2023

@nikusa10 Dcera si také stěžovala, ze ji tam citi jazykem. Zkuste ještě jednou toho zubaře, třeba je to opravdu z ucpanych dutin.

nikusa10
autor
29. srp 2023

@elsy3 no ja tam byla už několikrát
Myslím, ze už me mají plný zuby