Prosim mate nekdo zkusenost? Udelala se mi v ramci tak 2 dnu tvrda a pohybliva boulicka u konecniku - spis uvnitr - neboli nekrvaci, velikost fazolky. Nemate nekdo zkusenost proc se mi to udelalo a prip. Co s tim? Nebo opravdu hned k doktorce? Dekuju.
@leniczka23 diky
@leniczka23 hele, asi Konik začíná být důvěryhodnějším zdrojem, než Google 😁
@zzzzuuuuzzzziiii kup si v lekarne gel z dubove kury a maz si to tim. Pomaha to hemoroid zatahnout.
@luhana dekuji
@amazonkajanik no tak já jsem podle Googlu už dávno mrtvá, takže.... 😂
Dubová kůra na velikost fazolky myslím už nepomůže. Mě pomohla mast Faktu a po porodu jsem měla fakt jak fazolí a dali mi Preparation H, behem sestinedeli se to zatáhlo.
@martaskaaa dekuju
@te_reza já mám dle googlu rakovinu sleziny(umřela mi na ni nedávno babička),ale jelikož mám doma zdravotníka, tak vím, že ty příznaky jsou od mého špatného stravování,čímž si zadělávám na diabetes (i když téměř nejim) a mám léta vředy na dvanácterníku
@zzzzuuuuzzzziiii jinak, pokud je už bulka, tak na to masti,čípky ani dieta už nepomůže. Ta prostě bude, časem se může vstřebat, hlavní je, aby nebolela. Jakmile je vyprazdňování bolestivé,s krví, už je třeba sáhnout po prostředcích. Nedávno jsem koukala, že je zas dostupný produkt od hemagelu a dle recenzí fakt pecka. Mám hemeroidy od 16let a po porodu jsem si fakt vytrpěla(14dnů po porodu mě chytly bolesti,že jsem je rozdychavala jak kontrakce a cca měsíc jsem seděla na nafukovacím kruhu). Nebudu zastírat, ale konecnik vypadá jak zobák sepie, nevím jak lépe popsat, ale já tomu tak říkám.
@zzzzuuuuzzzziiii j měla 2x hodně bolestivou bouličku (velikost asi jako třešeň) a vždy mi pomohl gel Preparation H. Namazat a přes bolest bouličku zatlačit do konečníku. Je to asi už rok a půl a mám klid.
@zzzzuuuuzzzziiii hemeroid se může udělat, když třeba sedíte na studeném
Bude to hemeroid, to by ti Google poradil kdyby si to zkusila. Kup si čípky a za pár dní to bude ok.