Boulička na vnitřní straně zápěstí. Kam jít?

karinka333
30. črc 2023

Ahoj, už druhý den pozoruji (hlavně když ohnu ruku) bouličku na vnitřní straně zápěstí. Je tvrdá jako kost,bolí spíš když si na to hodně sahám,sama ne. Celkem mě to vyděsilo. Na internetu píšou něco o ganglionu,myslíte,že je to ono?
Odstranit bych to asi nepotřebovala, jen bych zašla k dr, aby na to koukli. Kam mám jít? Praktik? Chirurgie? A jak Vám to doktor diagnostikoval? Díky za rady.

slecnami
30. črc 2023

Na těch fotkách nevidím žádnou bouli... Když takhle ohnu ruku, tak tam mám taky jakoby "bouli". Nemáš to náhodou stejně na druhé ruce?!

karinka333
autor
30. črc 2023

@slecnami nene,právě že ne. Bohužel to nejde moc dobře vyfotit.

slecnami
30. črc 2023

Aha, tak v tom případě bych zašla na chirurgii, stejně by tě tam praktik nejspíš sám poslal... Držím pěsti 🍀😉

chybadel
30. črc 2023

@karinka333 muže byt třeba jen taková bulka.. asi bych šla kožní nebo chirurgie no😂

kubesovaadelka
30. črc 2023

@karinka333 může to být i tuková bulka. Nezáleží na tom zda člověk hubený nebo tlustý. Tuková bulka se může objevit komukoliv. Navštivte chirurgii nebo kožní a oni vám řeknou

colik
30. črc 2023

To bude ganglion.

karinka333
autor
30. črc 2023

Děkuji moc myslíte že to bude něco nebezpečného? Trochu mě to vyděsilo :/

lichozroutsudy
30. črc 2023

@karinka333 Ne, neni. Jen je to bolestive, takze clovek stejne driv ci pozdeji dospeje do bodu, ze se necha operovat. Mela jsem to jako pubertacka na levem zapesti z vrchni strany a sla jsem s tim nakonec na operaci.

karinka333
autor
30. črc 2023

@lichozroutsudy mě to právě samo od sebe nebolí,jen jak jsem si na to celý včerejšek hrabala,tak mě to teď bolí.