Boulička na stydkém pysku

dancaa1
3. srp 2016

dobrý den, mám takový malý dotaz. včera jsem zjistila,že se mi na malém stydkem pysku udělala boulička když jsem se ji snažila vymáčknout tak z ni vytekla krev a v ní bylo něco bílého..co by to mohlo být..předem děkuji za odpověd

frantiska85
3. srp 2016

Zarostlej chlup. Zanícený pór, pupínek. Nic závažného.

dancaa1
autor
3. srp 2016

@frantiska85 i když je ta boulička poměrně velka?..nemám se tedy nějak stresovat?

samaber
3. srp 2016

Jaj píše
@frantiska85 taky jsem zažila

frantiska85
4. srp 2016

@dancaa1 Tak jako sto případů může být blbost a jeden bude vážný. Počkala bych pár dnů. Pravděpodobně to vážné nebude, zbytečně se nestresuj. Tyhle pupínky umí bolet a být poměrně velké.

nikola_w
4. srp 2016

Ano mohl to byt nějaký bolak😊 Nebo cysta.. Me se to jednou taky udělalo vytekl jako by hnis a pak se boulicka strácela.. Výši velikosti hrasku.. Pockala bych par dni a pokud by se neztracela, popřípadě zvětšila tak k doktorovi

dancaa1
autor
4. srp 2016

moc děkujuu

hejsa
5. srp 2016

Dančo,zažila jsem a několikrát během let...vydezinfikuj čistým lihem, nenos těsné spoďáry,ať se to nezanítí,na noc košilku bez spoďárů.Do 24 hodin by to mělo silně odeznívat-zmenšovat se.

dancaa1
autor
7. srp 2016

@hejsa .....mockrát děkujuu

hejsa
7. srp 2016

@dancaa1 Samozřejmě,pokud se to nebude zmenšovat-hojit,bude to červenat okolo,třeba s bílou ,čepičkou, - zajdi ke gyndaři. 😵Dej vědět,jak je...