Ahoj holky,už sem tady psala ohledně boule v prsu,na sono sem objednána na čtvrtek.tyden sem měla zvětšenou bolestivou uzlinu v podpaží,již po týdnu mazání přestala bolet,ale ještě trochu tam je.pak se mě udělala boule v prsu ze strany k druhému prsu a po pár dnech jakoby se to přesunulo pod pradavku a nad bradavku.kdyz přitlačim tak prso meke a hlouběji trochu tuhé,ale ne tvrdé.semtam tam píchne.uz sem stého opravdu na nervy a bojím se vyšetření.
Držím palce, ať je to dobré.
@tasimia no snad to bude dobré,teď mám zrovna před ms a můžu se zbláznit,prsa bolí,bradavky citlivé no sama radost stěma prsama
@levandule_k děkuju 😊
@martinaz83 právě. Dávej na sebe pozor a pak nám napišt 🍀🍀
@martinaz83 byla jsem v dubnu, nahmatala jsem si takový oval pod prsem a byla to zvetsena mlecna žláza, přesto že jsem z tohohle prsu téměř nekojila,ale mudr řekl, že to může být tím. I přes negativní nález si mě rovnou zapsali a budu chodit každý rok na kontrolu ,hrazeno normálně z pojištění
@amazonkajanik také to mám takový ovál který jde lehce vidět okem na prsu,jinak žádné změny,mám 2,5letou holčičku ji sem kojila 8mesicu.
@tasimia dám určitě vědět😊
@martinaz83 nebylas ockovana?
@marge_s ne naštěstí nee
@martinaz83 tezko rict jestli nastesti 🤣 zase by to byl jednoduchy duvod. Uzliny i boule v prsu by mely snadne a nezavazne vysvetleni 😉 a mela bys klid 🙂
@marge_s no uvidíme ve čtvrtek,mám jakoby nad bradavkou tuzzi bouli,bradavka je normální,nic nevytéká,prsní dvorec mírně skrčený,ale divný pocit v prsu.
@martinaz83 drzim palce!
@tasimia tak je tam hmatatelný útvar,ohraničený,pohyblivý,zítra jdu ještě na mamograf na došetření chjo co to bude
Děkuji za zprávu. Držím pořád palce, ať máš na konci vyšetření dobrou zprávu.
@martinaz83 držím palce, ať je to banalita ✊
@amazonkajanik tak holky bohužel dnes mě oznámili že je to zhoubny o vel 3cm.v pátek mám jít na další celotělové vyšetření.chjo co teď.je to podchyceno včas?
@martinaz83 tak to ma fakt mrzí... Teraz bude dôležité zistiť, o aký typ karcinómu ide (či hormonálny, her pozitív alebo tripple negatív) a začať čím skôr s liečbou. Môžem sa opýtať, v rodine boli nejaké prípady onko ochorení? Prajem Vám všetko dobré, hlavne skoré uzdravenie a tie najlepšie prognozy. Určite je šanca na uplné vyliečenie ♥️.
@naja94 v rodině jsme nikdy nic neměli,nevím v pátek mám jít na další vyšetření a pak se uvidí.
@martinaz83 držím pěsti 🍀!
@martinaz83 to mě mrzí. Přeji, ať to pro tebe dopadne co nejlépe a podaří se to vyndat a nebude třeba další intenzívnější léčby ❤️
Přeji hodně sil.
@amazonkajanik děkuju 😊
@levandule_k děkuju 😊
@codal děkuju 😊
@martinaz83 Ahoj holky,tak se hlásím po delší odmlce,bylo spoustu vyšetření,a teď už čeká mě léčba,nakonec to je menší nádor o vel.2cm,je ještě zapouzdreny takže žádné metaztaze,celé tělo je čistě jen je prso,čeká mě 4chema,pak 12x biologická léčba,operace ,ozarka a pak na pět let hormonální prasky,nádorek je hormonálního puvodu,trochu se i ulevilo že to není jeden stech agresivních.tak hurá do BOJE 😊
@martinaz83 hormonálny nádor ma zo všetkých najlepšiu prognozu... Skoré uzdravenie ✊😉
Ty jo, teď to všechno čtu. Hrozně moc držím pěsti. Je úžasný, jak jste to poznala. Hlavně ta intuice divného pocitu. Já mam pořád různé boulicky, velikosti tresnove pecky v obou podpaží. Nejsou teda tak tvrdé. Na pohmat jsko uzlina. Byla jsem na sonu a prý nic špatného není vidět, prý bohatá prsní žláza, zasahující do podpaží. Pořád tedy kojím. Tak doufám, že nic neprehledli a bude to pravda. Když to tafy čtu, tak občas i pochybuji. Páč kolikrát řeknou dobrý a ono to dobrý není.
Vám držím moc pěsti 🍀🍀🍀🍀🍀
Ale vy uz jste měla pochyby 2 roky zpět, viďte?
@martinaz83 to zvládneš ❤️!
@martinaz83 já měla tukovou bouli, ale bála jsem se též jak ďas. Určitě to dobře dopadne, držím palce 🍀