Boule v podpaží. Máte zkušenost a bylo to v pořádku?

karinka333
6. črc 2024

Ahoj, je mi 24. Prodělala jsem angínu,pásový opar a při tom jsem si nahmatala jednu 2cm bulku v levem podpaží a dvě 0.5cm v pravém podpaží.
Všechny celkem bolely,vadily mi. Jsou celkem tvrdé,ale pohyblivé. Teď už nebolí (všimla jsem si toho cca 10 dní zpět).
Na ultrazvuk jsem objednaná jako samoplátce,lékař mi řekl jen,že je to z pásového oparu,ale já se bojím.

Jsem úzkostlivá a bojím se,že mám např. lymfom a nebo hůř- rakovinu prsu. Že jsem ty bulky měla a jen jsem si jich všimla při pásovém oparu,tak si to s tím spojuji. Hrozně se bojím,zvracím z toho.
Prosím,je tu někdo, kdo měl něco podobného a NIC to nebylo aby mě uklidnil?
Děkuju moc.

holkadonepohody
6. črc 2024

@karinka333 myslím že to nic nebude a tělo tím reagovalo na infekci. Nicméně na ultrazvuk určitě jdi a nestresuj se

jannym
7. črc 2024

Muzou to byt zdurele uzliny po infekci pokud jsi prodelala vic infekci v kratke dobe po sobe muze telu trvat dele nez se da uplne do poradku, zdurele pridavne mlecne zlazy (to mam ja, vzdy pred ms, nebo kdyz mi neni dobre at uz fyzicky nebo psychicky tak natecou a boli), nez se zjistilo co to je taky me to dost vydesilo, snaz se zbytecne nestresovat

marselina
7. črc 2024

@karinka333 ja mela bouli v podpazi v necelych 15ti letech.
musela jsem na onko, kde mi udelali odbery z te bulky, pak operace.
Byl to nezhoubny nador, nechci strasit ale nepodcenovala bych to.
Bulka nejdriv bolela, casem bolest ustala.

lennus
7. črc 2024

@karinka333 Zduřelé uzliny, měla to i moje dcera v tříslech, nechej se pro jistotu vyšetřit, ale určitě budeš v pořádku!

karinka333
autor
7. črc 2024

Děkuji, po sonografii dám vědět. Snad to nebude rakovina,jsem hrozně vystrašená.

pavca1982
7. črc 2024

@karinka333 Zvětšené uzliny po infekci

karinka333
autor
11. črc 2024

Tak uzliny to prý nejsou,ani nic patologického