Bouchnutí do hrudníku. Jít někam?

mili11111111
17. čer 2024

Ahoj omlouvám se že zase panikarim řeším to už, ale bohužel u psychologů jdou dlouhé čekací doby,doktorka mi dala elyseu,ale zatím moc nezabírá,stalo se mi ,že mi od kamarádky, dite chtělo hodit žvýkačky v takovém tom kelimku jsou orbit atd kde je jich hodně,a byl asi cca půl metru odeznění já ležela a jak to hodil ,tak semi zte dálky trefil přímo na hrudnikmezi prsa klíční kosti dost to zabaleno lekla jsem s tim nepocitala jsem stim nic mi neřekl a hodil mám to červené a hůř se mi dýchá a trochu to bolí,já už ale panikarim a nejradši bych někam stim šla ale snažím se uklidnit zeto bude vpohode mám strach abych neměla zlomené žebro nebo nějak narazenou, odrazenou plici tím úderem,jak to bylo z dálky, myslíte že zas panikarim,zbytečně a nic se nemohlo stát nebo radši někam jít, blbě se mi dýchá ale možná že že stresu i teď, prosím snad za uklidneni a nenadavejtemi prosím já už to řeším s lékařem ale prostě teď zas panikarim

rebe
17. čer 2024

Neboj se, hrudní kost je pevná, ta by vydržela i náraz žvýkaček padajících z pátého patra. Jdi se projít nebo proběhnout, ať ty plíce pořádně rozhýbeš, uvidíš, že to bude lepší. Dýchá se ti špatně jen ze strachu.

mili11111111
autor
17. čer 2024

@rebe děkuji za uklidneni já hned panikarim právě že mám odrazene plíce ztoho nárazu atak

nektarinka123
17. čer 2024

@mili11111111 opravdu? Resis ze ti zvejkama dite mohlo zlomit zebro? Proboha. Kde mas vubec mozek?

hezz17
17. čer 2024

@nektarinka123 na prochazce

journals
17. čer 2024

Co že to?!?
A to je ten stejný případ té, která se bojí že jí dítě bouchlo do břicha a tak se strachuje že jí poranilo střeva? 🙈

veroniqess
17. čer 2024

@mili11111111 Nemáš odražené plíce od žvýkaček, máš silné úzkosti a hypochondrickou poruchu, která je spouští. Antidepresiva budou chvili zabírat, psychiatr, co ti napsal Elyceu, může na dobu, než zabere, předepsat něco na překlenutí tohoto období. Rozhodně je ale třeba kombinovat farmaka s terapiemi.

nikolina12
17. čer 2024

@veroniqess né určitě zlomené žebro ze žvýkaček nemáš, nevím kde jsi na to přišla

berenika39
17. čer 2024

@nektarinka123
@hezz17
K čemu je taková poznámka dobrá? Ponížit, urazit, zesměšnit někoho, kdo má psychické problémy? Co kdybyste v podobné situaci byly někdy vy? A stát se to může komukoliv. Z očí do očí byste to řekly?

mili11111111
autor
18. čer 2024

@nektarinka123 ano řešila jsem to ,protože hned spanikarim,kdyby to byl balíček normálních žvýkaček tak to neřeším, ale byl to ten plastový kelímek plný žvýkaček,kdeje cca 50 ksžvýkaček takže zte dálky to celkem fakt bolelo proto jsem začala panikarit

mili11111111
autor
18. čer 2024

@nikolina12 byl to ten plastový kelímek plný žvýkaček,proto jsem se začala bát fakt to dost bolelo

hezz17
18. čer 2024

@berenika39 jo resila jsem to. Panicke ataky projevujici se extrasystolami a arytmiemi. Opravdu odporny stav, malokdy mi bylo hur. Dvakrat jsem s tim byla v nemocnici. Chce to sebereflexi, a tady hoavne lecbu a idealni i vypnuti syti.

nektarinka123
18. čer 2024

@mili11111111 a vis kolik tech zvykacek bylo uvnitr? To je taky hodne dulezite. Na internetu jsem se docetla ze jestli jich bylo vic jak 38 muze to byt zdravi nebezpecne.

cilkat
18. čer 2024

@nektarinka123 Holka fakt neprovokuj. Autorka explicitně píše, že má úzkosti které řeší s psychiatrem. Takže žádnou ironii a žádné "se fakt prober" - maká na tom, jak může.
Rána do hrudníku je protě blbá a nepříjemná věc. Že byla typu "tvrdá, ale lehká věc, takže možná bude modřina", dochází logicky přemýšlejícímu člověku, ale to člověk v panické atace fakt není.

mili11111111
autor
18. čer 2024

@cilkat ano přesně tak já se snažím ale bohužel jeto silnější než já panikarim pirad víceméně každý den že všeho, jeto hrozne,třeba dnes se mi omylem vylulo v lince asi cca přes půl litru octa ,cítila jsem to po chvíli tak sem to šla uklidit akorát to protáhlo až pid linku a nejde to tam umýt a jetam pirad,nehledě nTo že přitom uklízení toho octa jsem se ho hodně dost nadýchal,nezredeneho a porad tam grozne smrdí,Tak samozřejmě zase panika, už se zroho fakt tblaznim,prostw se hned bojím zemito mohlo ublížit nějak tím nadychanim něco s plici nebo setim nějak omamit připravit atd,trochu mě stopou oči a toci hlava takže hrůza už chci aby to bylo za mnou tyhle strachy a panika ale jeto na dlouho

ada22
18. čer 2024

Ahoj, ona se to nezdá, ale ta krabička žvýkaček je pěkně tvrdá. Asi to bolelo, ale nemyslím, že by ti to nějak extra ublížilo. Je dobře, že úzkosti řešíš u doktora. Mně hodně pomohla videa ze stránky štěstí na proti. Já to koupila v nějaké akci, takže to nestálo víc než nějaké bylinky na zklidnění. Když jedeš níž, tak tam jdou koupit jednotlivé kurzy. Ten chlap mi je vlastně celkem nesympatický, ale to co říkal mi hrozně pomohlo. Jinak další věc co mi pomohla bylo minimalizovat internet je tam hromada negativních zpráv, které se ti sice třeba přímo netýkají, ale i tak ti to ovlivní. Vyraž ven mezi lidi. A pak i když to zní divně mi pomohla fyzioterapie. Byla jsem tam kvůli něčemu jinému, ale po pár hodinách jsem znatelně cítila zlepšení nálady. Fyzioterapeutka mi to i potvrdila, že to je všechno propojený. Nebo alespoň zkus jógu stačí třeba 10 -15 min, ale pravidělně.