Ahoj holky. Je tu někdo kdo si prodělává nebo dokonce zvládnul léčbu boreliozy?
Borelioza mi byla zjištěna před měsícem po dlouhých tahlych problémech. Musela jsem až do Phy k doktoru Klubalovi, jelikož u nás mi boreliozu nebyli schopni zjistit. Plus mám další koinfekce - plicní mycoplasma +EBV viry +helicobakter pylori. Do toho mám nějaký pátek reflux a už jsem v tom všem tak placam, že už jsem fakt na dně. Je tu někdo s kým bych si o tom mohla popovídat? A to ještě když opomenu to šílené vypadávání vlasů... Což je doufám jen k té borelce jinak už fakt nevím...
@janule1940 už v nějakých skupinkách jsem. Děkuji. Spíš jsem si tady chtěla s někým popovídat a hlavně třeba i vyměnit zkušenosti a taak ☺️
@lucie2512 já se léčila u Klubala temer 2 roky. Bylo to peklo na zemi, vím o čem mluvíš. Borelióza mi opravdu vzala rok života. Už jsem 4 roky "čistá". Mám i roční dítě. Každopádně mám lehké následky kterých se už asi nezbavím. Ale proti tomu v jakém jsem byla stavu jsem vlastně naprosto v pohodě 😁
Helixobactwr s tim asi nesouvisi, ale souvisi s tim refluxem. Vypadáváni vlasu slysim prvne - co stitna zkaza? Mate zkobtrolovanou? Nebo nejste nějaké tydny/mesice po porodu? Nebo vam chybi nejaky vit. Nekomu dost pomuze Biosil, z lekarny.
nelecila jsem se u Klubala, ale v Bratislave.. 5 mesicu na atb, pak se to zlepsilo a ja je prestala brat, nicilo me to.. Nasledkem jsou intolerance na ruzne potraviny.. Par krat jsem mela nejake stavy, ze se to vratilo, takze atb na par tydnu a bylo zas dobre..
@lucie2512 pridejte se na fb do skupiny ověřena přírodní cesta ke zdravi.tam se dozvíte o léčbě bireliozy vse.