holky dnes jsem byla na umrtvení nervu v zubu 7ka dole ,teď cca 8 hodin potom mě ten zub bolí myslíte že je to Tím jak se umrtvuje?A je možné že by mě rozbolel i bedle zub 8ka?Děkuji všem moc za radu☹
asi před měsícem mi paní doktorka vyvrtala hluboký kaz a následně zaplnila plombou. Asi tak po 5 dnech mě začal zub bolet a byl citlivý na studené. Říkala jsem si, že to přejde, nepřešlo. Včera začal zub bolet déle.Dnes jsem šla k paní zubařce a ona mi řekla, že to bylo hodně hluboké a že tam mám obnažený nerv nevím co to znamená , proto mi to vyvrtala a dala mi tam umrtvovací vložku , řekla mi, že mám přijít za 14dní, což se mi zdá dlouho, potom že mi bude něco dělat nevím co dál.
Teď mě ten zub pěkně bolí ta 7ka ,ale zdá se mi že i 8ka když si naní sáhnu nebo zatlačím jazykem či zkousnu.Je možné že se ta 8ka uklidní pač mě to přijde že mě víc bolí ta 8ka,která vubec včera nebolela až teď po tom umrtvení toho nervu u 7ky mě začala bolet 8 ka.Nevím nevyznám se v zubech třeba jsou nějak propojeny nervy nebo tak ,nevím zda to přestane nebo zajít k zubařce.A to jsem v 4mesíci těhotenství ☹ a už to začíná zuby zuby zuby
Já si tím prošla několikrát. Naposledy 2 tydny pred svatbou. Bude te to bolet par dni. Je to hluboký zásah. Mne pomáhaly prášky na bolest plus ve finále nerv ven a antibiotika. Bolest jsem cítila az do cele čelisti. Vydrž to. Jen pokud budes cítit jakoby skubani a cukání v zubu , znamená to, ze je tam zánět a hned volej zubaře. Jinak pry tehotenstvi a problémy se zuby spolu nesouvisí.... Jen se problem ukáže, jelikoz se u nas v ČR zuby u těhotných povinne kontrolují . Držím palce, at to rychle přejde.
@libulubo
A to jste byla.těhotná.? Mě to teď potkalo právě v 36+2 dali mi umrtvovaci vlozku a ustoupila to už mě zub bolí jen tak okolo. Cítím ale nějakou dezinfekci nebo co to je snad hřebíček koření.
bolí ma zub mam v nom umrtvovaciu vložku ale dnes je treti den a mam strašnú pulyujuci bolest zuba je to normalné alebo je niečo zle
Ja byla minuly tyden. Vytahla mi nerv, ale jeste asi 2 dny potom to dost bolelo. Ale preslo to. Prvni den jsem si vzala prasek, pak uz ne. Je to podrazdene tim vrtanim a cistenim.