Ahoj holky zase běžím pro radu . Před týdnem jsem začala pociťovat bolest hrudní páteře u levé lopatky nebylo to nijak silné , ale vystřelovala to do hrudního koše a ramene . Chtěla jsem to procvičit a jak necvičím tak jsem to za těch 10 minut vzdala jelikož to bolelo . Přiznám se nedala jsem to . Bolest není silná nenutí mě užít žádné analgetika a jen to manžel natře ( olfen gel ) . když to natírá a zmáčkne jedno konkrétní místo podél páteře u levé lopatky jakoby mezi . Nevím co tam je tak to cítím hodně . Mám Skoliózu páteře a chodím sedím nahrbena . Poslední kontrola před pěti lety v minulosti x krát rehabilitace nikdy nějak nepomohla . Chápu ,že bych měla cvičit , ale jsem v tom nezodpovědná . Mže bolet jen jedno určité místo ? Děkuji moc jste zlatí 🙂 Dodatek když prohnu záda tak to cítím všude , ale nejvíc v tom jednom místě .
@lv Děkuji to je pravda budu muset začít hned po novém roce se objednám na neurologii a oblítám to nechce se mi teď před svátky , pečení blázinec zná každá 🙂 . Zeptám se je normální že to vystřeluje do hrudního koše také na tom pravém místě . Dušnost nebo bolest při dýchání nemám jen občas cítím tlak v těch žebrech na hrudníku i když přejedu rukou tak jde vidět spíše cítím citlivost jakoby.
Sezení, mobil, pc, to je hned. Bolelo mě takhle rameno půl roku.
Může to být skripnuty nerv, bolest v místě jak pětikoruna a šíří se, vystřeluje.. mazat je fajn, dál teplo (suché, takže nahraty ručník, apod) pomalu rozcvičovat.. rhb pomůže,, pokud se tam něco naucis, cvičení, protahování, správné držení těla - ne odchodit procedury a nic. Nárok na pojišťovnu máš 1ročně, chod na ně. Taky necvicim 100% jak mám, ale trochu jo, + protahuju, uvolňuju.