Zdrac holky, jdu k vám s prosbou.
Už 4 den mě bolí dáseň, byla jsem v úterý na kontrole na dentální hygieně a řekla mi že oteklé a ani červené to nemám bez známek zánětu. Může to být i s počasí prý, ale chci se zeptat jestli s tímto máte některá z vás zkušenosti a jestli vás u toho bolela i hlava popř. horní patro v puse. ( bez teploty) Co vám na to pomáhá nebo pomohlo? Žeru teď jen paralen. Děkuji
@levandule_k Mám zubaře, volala jsem tam a termín mám až na 10.11. 2023 dřív nemají čas
Tak jedině zavolat znovu, říct, že to bez paralenu nelze vydržet a že tě bolí už celé horní patro, nebo jít na zubní pohotovost...
Když mě bolely dásně, tak to byla angína. začalo to od stoliček a postupně celé dásně, nemohla jsem kousnout ani do rohlíku. Měla jsem jít k zubaři na kontrolu, tak jsem chtěla vydržet, jenže pak mi zrušili termín. Šla jsem teda k praktikovi a ten jen mrkl a hned psal ATB. V krku mě nebolelo, nekašlala jsem, teploty jsem neměla, jen ta bolest dásní.
Od bolesti mi krom léků na bolest ulevil i přípravek H2 Dent care..je i protizánětlivý, tak můžete do budoucna vyzkoušet
Už jsem to psala v příspěvku před 4 dny, že to chce zubaře. Zubař je kompetentnější to zhodnotit než dentální hygienistka. Nechci shazovat znalosti a úroveň dentální hygienistky, ale zubař je odbornější. Já už bych nejpozději ve čtvrtek volala svému zubaři, že mám tento problém, jak mám postupovat, že to bez paralenu nevydržím. Eventuálně bych naklusala ráno, kdy má vyhrazený čas pro bolestivé případy.
Můžu se zeptat, proč jsi nešla k zubaři? To se bojíš zubaře, nebo nechceš "otravovat" s kravinou? Nebo nemáš svého zubaře?