Ahoj holky, našla jsem si bulku v prsu, na pohmat je bolestivá, jinak ji necítím. Před 3 měsíci jsem byla na preventivním ultrazvuku a tam bylo vše v pořádku. Myslíte, že by se nějaký nádor mohl projevit takhle rychle? Jinak jsem začala brát antikoncepci, beru ji dva měsíce, tak mě napadlo zda to zduření může být i z toho? Jsem z toho taková nervozní. Díky za odpovědi Míša
Nechci radit, nejsem lékař, ale moje mamka měla zhoubný nádor v prsu, který teda nebolel. Že by vyrostl během 14 dnů je asi málo pravděpodobné. To jen tak pro uklidnění, každopádně neváhej a k lékaři zajdi hned zítra, lepší zbytečně, než pozdě. 👍
@mamilu Tak samozřejme nechci strašit, ale nekteré nádory v prsu jsou tak agresivni, že rostou velmi rychle.....Nicmeme pokud jsi začala brát HA, tak to muže být z toho, pripadne nejaká cysta v prsu.Zvlášt pokud to bolí....., vetsinou "prý" rakovina neboli.Ale určo zajdi k doktorovi co nejdrive.
Bolestivá bude uzlina nebo cysta, a samozřejmě to může být tou HA, měla by dáma zmizet ale určitě si pro klid zavolejte...vezmou Vás ihned
Sama zmizet😂
Já to měla stejné, bolestivá bulka spíš k podpaží, 14 dní nejistoty -minulý týden na mamografu vyloučili nádor, ulevilo se mi...u mě to byla zvětšená uzlinka -asi v souvislosti s cyklem a hormonálními změnami, možná k tomu viróza .. Antikoncepce může hrát roli, ale pro klid bych na ten mamograf nebo gyndu zašla.