Bolesti po vysazení HA. Máte zkušenost?

kessidi90
28. črc 2023

Ahoj 🙂
vím, že nějaké diskuze tohoto typu tady jsou, ale chtěla jsem napsat celý svůj problém a třeba se podělit o zkušenosti s ostatními.
Už 2 týdny mě trápí bolesti v oblasti břicha. Nejdříve jsem byla strašně nafoukla, křeče v celém břiše. Někdy dost silné. Myslela jsem, že mám problém s trávením. Po týdnu se to vystupňovalo, tak že mě bolelo celkem dost silně břicho v okolí pupku a to i na zmáčknutí +v místech kde je slepák, slabší zimnice. Jela jsem tedy v neděli na pohotovost. Moč, krev i sono v pořádku. Slepák bez zánětu. V pondělí jsem šla k obvoďákovi. No ten se na mě sotva podíval a řekl mi ať si zajdu na gastro. Ale napsal mi špatně žádanku a odjel na dovolenou. Došlo mi pak zda to nemůže být gyn. problem (gynekolog na dovolene). První týden v červenci jsem vysadila HA. Miminko už nechceme, ale prostě jsem ji nechtěla už brát. Po vysazení se normál dostavila MS a do týdne začali tyto bolesti. Píchá mě na pravém vaječníku, střídavě tupa i ostrá bolest. Při pohybu i v klidu. K tomu mě vlastně bolí celkově i celé břicho i v okolí žaludku, pupku, slepáku. Prostě vsude,nekdy i dost na pohmat. Chvilkama pocit na zvracení, únava, bolesti zad. Od včera mám pocit jako když mi to v místě vaječníku tuhne a pne. Dělala jsem si ovulační test a čekala že to za pár dní přejde ale ono vlastně nic. Přemýšlím zda nemám zítra zase zajet na pohotovost. Zda se opravdu nerozjíždí slepák (nevím jak to bolí a jaký může být průběh) nebo cysta.
Budu ráda za vaše zkušenosti a tak 🙂
Budu ráda za vaše zkušenosti, rady nebo tak

1pomnenka
29. črc 2023

V souvislosti s HA mne napadá endometrióza. Jinak to může být reflux, zánět slinivky nebo i ledvin. Na pohotovost bych nejela, počkala bych do pondělí. Chtělo by to to vyšetření na gastro, oni tam vidí i slinivku, žlučník a vše okolo.

lencaa11
29. črc 2023

@kessidi90 též bych řekla že to klidně může udělat endo a klidně i blízko jiných orgánů jako slepák ,močák atd ..určitě další vyšetření je na místě