Bolesti pánve a beder. Co myslíte?

valkyra7129
4. zář 2024

Dobrý den,chtěla bych se zeptat má někdo zkušenosti s tímto? V únoru tohoto roku jsem byla na interupci v 7+6tt. Od poloviny srpna mám bolesti v bedrech a v pánevní oblasti. Něco jako porodní bolesti nebo menstruační křeče..v neděli mě to vyřadilo na celý den z běžného života. Poslední bolesti v pondělí večer ale nebyly až tak silne abych si brala prášek takže jsem usnula a ráno jakoby se nic z toho nedělo. Chci se zeptat je možné, že prostě to tělo tu interupci nějak nepřešlo a dál žilo rok ve vědomí, že je prostě gravidní a nyní automaticky spouští porodní bolesti? Menstruaci mám mit až za týden, stravují se zdravě hybu se cvičím nemám žádné výtoky, byla jsem u neurologa všechno v pořádku. Tedy nevím odkud by mohly bolesti vzniknout 🤔 ještě jsem objednaná na utz a na gyn příští týden a chci zjistit jestli za tím nestojí endometrióza, kterou mi v dubnu diagnostikovali. Ale do teď mi nijak život neovlivňovala vlastně jsem ani nevěděla,že ji mám krom silné a bolestivé menstruace....nemohu si ty bolesti vysvětlit...

1pomnenka
4. zář 2024

To bude tou endometriózou.

te_reza
4. zář 2024

Určitě zajdi na gyndu, taky se ti mohli udělat srůsty, cysta, cokoliv.