Bolesti kostí. Čím si ulevit?

kristine97
26. zář 2024

Už pár dní se potýkám s bolestmi stehenních kostí. Nejdřív jen trochu, ale stupňuje se to a teď se přidaly i ty holenní a cítím i sedací kosti. Nejhorší je to v noci, v klidu, v sedě, v leže.
Doktorka mě nevezme dřív jak za dva týdny.
Nevíte, čím si ulevit? Máte zkušenost?

te_reza
26. zář 2024

První pomoc pohotovost a injekce na bolest. Taky možná nějaký fyzioterapeut

1pomnenka
26. zář 2024

Předpokládám, že bereš kvalitní magnesium a vitamín D. Začni Ibalginem a uvidíš. Vydržela bych a šla k lékaři, na pohotovosti tvůj problém nevyřeší, jen ti uleví od bolesti.

zmrzlinka
Včera v 07:02

Ibalgin a Magnézium.

miryp
Včera v 08:04

Může to být rozjetý zánět k viróze, ale stejně tak to může být nedostatek minerálů a vitamínů (zejména magnézko, D3 s MK-7, B12), popř. nějaký problém vycházející z vadného držení těla. Já bych v takovém případě užila na akutní bolest ibalgin/brufen/nurofen a hned bych začala suplementovat kvalitní magnézko (já užívám třeba od Brainmarketu nebo Natiosu) a D3 s MK-7 ve vyšších dávkách (já užívám třeba od Brainmarketu nebo od Now) a s tím bych vydržela na termín u lékaře. Předpokládám, že ses objednala k ortopedovi. Já bych rovnou řešila objednání i k fyzioterapeutovi, aby posoudil, jak na tom ten pohybový aparát a svaly máš jako celek.