Ahoj holky🤗
Tak jednou za dva týdny mi chytla vzdycky migrena, dalo se to, vzdycky to nějak přestalo. Začala sem dělat na směny a už se mi to zhoršovalo, měla sem to skoro obden, teď už když mám jeden den klid, je to zazrak. Jsem na nemocenské, jsem objednána na magnetickou a chodím na infuze. Žádné leky a ani infuze mi bohužel nepomahaji, někdy bolesti hlavy jsou jako migrena, ale kolikrát už to jako migrena není, už to je mnohem silnější, neudrzim se ani na nohou a nezvladam fungovat... nezvladam proste nic.
Chci se zeptat, do magnetické mám ještě dva týdny... tak jestli někdo nemel něco podobného nebo dokonce u stejného? Díky👋🏻
@katherinne199 Nemáš problémy s krční páteří? Já jsem takove stavy měla od krční páteře. Každopádně souhlasím pokud máš tento stav tak na pohotovost mohlo by to být cokoli.
@katherinne199 měla sem stejné potíže kdysi dávno jen s tím rozdílem že mě na to pomáhali infunze v nemocnici. Na CT nic nebylo, na MR nic nebylo ani EEG a z toho usoudily že to bude buď z vyčerpaní nebo z náhle změny počasí a tlaku (dělala sem 12ctky,krátký-dlouhý týden) 🙂 teď co sem těhotná tak sem dvakrát skončila ve špitálu a naposledy sem mluvila přímo z neurologem a ten říkal nesmíte úplně vyhladovět a je to aji počasím částečně. Jakmile je dosti velká změna počasí tak se Vám stáhne krevní řečiště mozku a jak se roztáhne tak se tam nahrne krev a to je pak průser a je zaděláno na migrénu.
Na krční páteř mě pomáhá tohle z videa
https://www.youtube.com/watch?v=yk346VIiFpEkdyž mě to promasiruje partner dle videa 🙂 přeji rychlé zlepšení
@katherinne199 ať vás manžel naloží do auta a odveze do nemocnice, akutně!
Může to být něco vážnějšího, ale také nemusí, určitě bych nečekala 2 týdny....