Bolesti hlavy téměř každý den

frantiskadubska97
30. led 2019

Zdravím. Chci se zeptat, je zdravé, aby mě bolela hlava každý den ? Je to normální ? Jsem doma, klidovy režim. Včera mě hrozně bolely kolena a měla jsem pocit ve svalech na nohou jakobych byla celý den na nohou . Slabé a jakoby mi v nich vibrovalo a pořád mi tam cukalo . A ta hlava, to je děs kolikrát ani léky nepomohou. Nikdy jsem na to netrpela tak ani neumím rozeznat proč tomu tak je. Buď je to nahoře na hlavě nebo od cela nahoru. Z únavy to Není, když jsem unavená, mám tlak na spancich, tohle je jiné . Hlavně mě zajímá zda je to normální každodenně . A když to ustoupí na pár dni, stejně se to zase vrátí :( nejdřív jsem si myslela, že práce a starost o rodinu že bych měla ubrat ale když jsem v klidu a je to stejné tak mě to trochu děsí . Piju hodně, mám pořád žízeň. Takže si pití beru sebou, kamkoliv jdu. Momentálně už mě bolí hlava paty den. A ani paralen nezabírá..

barulina
30. led 2019

Normalni to neni. Bez k neurologoci

saminomimino
30. led 2019

Normální to neni ,buď od krční páteře,to bývá velmi časté ale může jít i o něco daleko horšího

frantiskadubska97
autor
30. led 2019

Dobře. Tak si zajdu k dr. Krční páteř mám v pořádku. Tak uvidím co se z toho vyklube

janapetrvalska
30. led 2019

Bez k Dr. muze to byt migrena , segra toto ma, a zjistili ji nejakou zuzenou cevu co vede do mozku a to to nekdy zpusobuje. Muze to byt taky borelioza, nekdo to ma kdyz ma zvyseny prolaktin aj. tady nikdo nic moc neporadi , osobne mam vysoky prah bolesti ale 5dnu bolesti je uz pres caru ...

zavodnice
30. led 2019

Tohle jsem měla, u mě diagnóza tenzni cephalea, plus migrény, plus krční páteř. Běžná analgetika bez efektu. Podle povahy bolesti jsem si brala různé prášky. Tu tenzni cephaleu jsem léčila amitriptilinem, nízká dávka asi půl roku. Byla jsem jak zombie, ale víceméně to pomohlo. Po změně práce už mi zůstaly jen těžké migrény.

sarkad2856
30. led 2019

Já tak fungovala skoro rok jen na analgetikách, nikde jsem nemohla bez prášku, pak jsem si nechala napsat žádanku na neurologii a zjistili mi silné migrény ,

lstuchlova
30. led 2019

Já mam každodenní migrény kvůli očím.

bendice
30. led 2019

@frantiskadubska97 mne pomohl magnosolv je na předpis ale od té doby nic........ Byla jsem vyčerpaná

frantiskadubska97
autor
30. led 2019

Děkuji všem moc za reakce. Na boreliozu mám za sebou dva testy a prý negativní a magbesium jsem brala několik měsíců a to mi nepomáhá. Tak zkusím tu neurologii, tam na to určitě přijdou 🙂

hankaros
30. led 2019

Uvolnujete svaly krku a šíje? Přetížení v oblasti horní části zad a šíje bývá velmi častým důvodem. Řešila bych mimo jiné i s fyzioterapeutem..

dada324
31. kvě 2019
Uživatel dada324 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od dada324.

Ahoj, můj přítel trpěl hodně na migrény a pak zjistil, že má alergii na lepek. Po vyřazení lepku z jídelníčku mu migrény zmizely. Zkus si test na lepek https://www.drmax.cz/veroval-nesnasenlivost-lepku-domaci-test