Ahoj holky, jsem 8 měsíců po porodu a plně kojím. Na gyndě jsem byla v květnu a vše bylo v pořádku. Ještě jsem to nedostala, ale to je prý normální díky kojení.
Akorát mě od včera začalo šíleně bolet jakoby od půlky břicha až do pánve(úplné krece) jak kdybych měla rodit (těhotná nejsem😁) fakt bych tu bolest tak přirovnala. Snažila jsem se dostat na stolici, ale nějak to neslo. Jím normálně a nic mi nedělalo celou dobu problém. Pak mě začalo v tom břichu i píchat. Dcera je strašný mamánek (jsem na ní teď sama) a když není u mne strašně řve. Jak jsou ty tropy, řve každý den, celý den 24 hodin v kuse 🙄 takže jsem toho včera měla plný zuby až jsem na ní zakřičela, neposlouchala dostala pres ruce a já byla prostě vytočená. Cim víc mi hrála na nervy, tím víc mi bylo hůř a hůř. Pak usnula, mě zabral panadol a najednou byl klid. Dnes to stejné, jakmile mě rozčílila ihned mě začalo pichat bricho a bylo zle. Opět máme večer a začíná mě bolet, dnešek zase celý prořvala a já už toho mám plný kecky. Jakmile jsem v klidu, ihned to přestává a ustupuje.
Co by to mohlo být? Muze to byt fakt ze stresu?
Děkuji moc. (Na gyndu jsem objednaná)
Před těhotenstvím mě při menstruaci bolel spodek pouze při nemocích a stresu. Takže ano, stres tohle umí. Ale nikdy jsem to nezažila až v takle vyhrocený bolesti. ... Než se dostaneš k doktorovi, zkus kontrihelovy čaj (mívají v lékárnách) - mě minule krásně srovnal i výkyvy nálad pocházející z rozhazenych hormonů.
@makkyv může, klidně. Určitě se nech pro jistotu vyšetřit, to není nic proti ničemu, ale stres nebo už jen představa, že zase bude celodenní brek, vyčerpání a zoufalost to způsobovat může. Mám podobnou zkušenost. Bolelo mě tak hnusně bodavě v pravém podbřišku, jako by mi tam někdo zabodával nůž. Každá návštěva lékaře jen podezření na slepák, nebo že se mám dostatečně vyprázdnit. Pomohlo jen to, že zmizel spouštěč stresu.
No,jestli 8mi měsíční dostala přes ruce, protože neposlouchala,tak tě tu některé účastnice zájezdu sežerou 😅 jinak stres dělá hodně. Já když nemám sluníčkový období,tak mě bolí břicho nebo záda.