Ahoj holky ,
S mím partnerem jsem už přes 3 roky a nikdy žádný problém nebyl, až doteď, 21.6.17 Jsem rodila, těhotenství bez komplikací a porod také. Asi po dvou měsících mě začalo při sexu a po něm strašně píchat jakoby na levém vaječníku. Při sexu jsem i přes vzrušení suchá a jakoby zavřená. První mentruace přišla 1.10. A byla tedy hodně silná, doprovázená silnými bolestmi. Trvala 6 dní. Další menstruace přišla 27.10. (Má běžná doba) a opět velmi silná s velkými bolestmi, ale trvala jen 3 d hodně silná, doprovázená silnými bolestmi. Trvala 6 dní. Další menstruace přišla 27.10. (Má běžná doba) a opět velmi silná s velkými bolestmi, ale trvala jen 3 dny. Další menstruace měla přijít 22.11. Příznaky PMS byli normálně jako vždy (žravost, akné, náladovost) ale MS nepřišla. S prvním dnem zpoždění jsem začala mít strašné bolesti břicha a začala být příšerně nadmutá, tento stav pokračuje dál. Chodím teď často močit a při čůrání mě to lehounce svědí. Mám býlí nezapáchající hrudkovatý výtok, ale ten mývám před MS vždy. Těhotenský test vyšel negativní. Nevíte co by to mohlo být?
Muze to byt i poporodni hormonalni dysbalance. Ja rodila take v cervnu a bojuju s tim porad.
může to být endometrioza vzniká také hormonální nerovnováhou, ale těhotenství by jí mělo zlepšovat a kojení také
Prostydnutí, přemnožené kvasinky, zánět moč. cest... možností je hodně zajdi si k Dr. tady se to nevyzkoumá.
Jinak na suchou vaginu doporučuji lubrigační gel. Po porodu se to stává.