Bolesti a špinění týden po MS. Co by to mohlo být?

anirij332
3. srp 2020

Ahoj, jsem 5 měsíců po porodu, měla jsem už druhou menstruaci, přišla normalne kdy měla. Ale mám týden po skončení MS a boli mě podbrisek, jak u menstruace, mírně jsem spinila asi 2 dny zpátky, teď mám průhledný výtok, celkem silný. Jsem strašně unavená a vycerpana. Test ale negativní. Teplotu nemam. Doktor má dovolenou, zástup ve vedlejším městě, tam teď jet nemůžu skrz malyho.

leniczka23
3. srp 2020

@anirij332 já si myslím že to je ovulace. Takhke jsem ji začala mít silnou i já po porodu a právě dost často u ní taky spinim. Ale zas 5 dní po MS je na špinění z ovulace dcl brzo. Tak to ještě mohly být nějaké zbytky MS a k.tomu ti najíždí na ovulace tak sis to mohla spojit. Počkala bych a pokud by to neustalo, došla bych si po dovolené, pokud to ustane a naběhne to další měsíc ve stejném období, tipla bych to na tu ovulku. Mě třeba ovulace bolí asi tak 3x víc ne MS.

anirij332
autor
3. srp 2020

@leniczka23 mne taky napadla ovulace, ale vždy jsem ji měla 3 týdny po MS, dokonce i minuly měsíc, jinak by prave vše souhlasilo s ovulací, každopádně jestli jo, tak doufám ze příští měsíc dojde MS 🤦🏻‍♀️😂