Maminky,dneska jsem 7+4tt. Už 14dnu mě poboliva zaplompovana 7 vpravo dole. "Bolest" začala po ošetření na dentální hygieně. Zub mám plombovany někdy v květnu a mám bílou fotokompozitni výplň. Do toho mám ucpaný nos a bolí mě hlava ,celkově se cítím jako při chřipce. Je možné že je bolest zubu spojená s tím nastydnutím? Díky za odpovědi.
Je to určitě pravděpodobné. Na škole jsem dostala zánět dutin a než "doktorka" došla na to co mi je (bolest hlavy, zubů, šílená únava), tak mi zubařka vytahala kanálky u dvou zdravých zubů, protože mě to bolelo jako čert a zuby byly zdravé.
@pajushka1 Je to možné, obzvlášť, pokud je to horní zub. Kořeny mohou sahat až do čelistní dutiny, která může být ucpaná rýmou. Rýma v dutinách může pak způsobovat bolest zubů. Pokud by se to zhoršilo, může to být zánět dutin a to pak řeší ORL.
@petulkadodo ale je to spodní zub
Já jsem ve 28 týdnů a mám zánět dásní 😬😬😬😬v tehu jsou prý celkové ty dásně a zuby citlivější 🙄kvůli velkému prokrvení.
@pajushka1 môže to byť i z nachladnutia, ja som takto bola nachladená až to prešlo do zubov, ucha, bolesti hlavy..... Zuby má tak boleli, že som šla na zubnú pohotovosť, no keďže som tehu dokopy nič mi neurobili. Nakoniec mi to nedalo, skrz tu bolesť, tak som šla na ORL a mala som zánět dutín. Ak by to pretrvávalo, skúsila by som zájsť na ORL. Ale i na zubnej pohotovosti mi vraveli, že počas tehu sú zuby citlivejšie, či to nebude i tým.... No ja som mala strašné bolesti.
@pajushka1 ano je. S návštěvou zubaře bych klidně počkala. Držím palce.