Holky dotaz.
Skoro před 3mi týdny jsem byla u zubařky, cistila mi kanálky v levé jedničce kde byl zánět. Tím že jsem byla v tu dobu ve 14tt odmítla mi udělat rentgen. Zub vyvrtala, vytahala nervy,vyčistila kanálky a pak nějak zaplnila a dala plombu s tím,že zub dodělame po porodu. Měla jsem pak nějakou chřipku co se zvrtla na antibiotika takže o zubu jsem ani nevěděla. Antibiotika neberu už 5ty den a zub jsem začala cítit. Není to vyloženě bolest ale vím o něm.
Na poklepáním "zespodu" nereaguje ale na poklepáním jakoby napřímo to bolí dost. Stalo se vám to některé?
Díky za odpovědi a přeji hezký víkend😊
Ja uz to mam po ctvrte behem mesice, ale boli me to az pod oko. Nejradeji bych si to nechala vyskubnout
@prisil ona mi je prý zaplnila tak,aby vydržely až do porodu bez bolesti,pak to i nějak zatavila nebo něco a dala plombu..nejsem zubař takže nevím jak přesně to má probíhat. Já mám od gynekologa zakázané nezbytně nutné zákroky u zubaře z důvodu problémů právě po tom čištění kanálků.. ona mi odmítá udělat rentgen právě..
@maxulekapcule no mě to nebolí až pod oko,skousnu na něj a není to vyloženě bolest,ale je to nepříjemné. Nebýt to přední jednička tak ji taky nechám vytrhnout
@pajushka1 to je jasny, no me to taky zacalo nenapadne, pak se to rozbolelo, vycistila kanalky znovu, dala vlozku s tim, ze kdyz to zacne zase bolet, tak ji mam vyndat. Jenze to boli i bez te vlozky a dr furt nema cas mi to zalepit
@maxulekapcule dám tomu čas přes víkend a pokud se to nezlepší, v pondělí zavolám zubařce. Nechci nic zanedbat
@pajushka1 Ahoj, mně zubařka čistila kanálky v obou těhotenstvích i mimo, tam tedy i s rentgenem. Ale vždy jsem po prvním čištění dostala provizorní plombu, po cca měsíci jsem šla na další čištění a kontrolu a buď mi už dala pořádnou plombu nebo jsem šla ještě na jedno čištění. Takže si myslím, že tě to čeká znovu a je lepší mít jistotu. Asi proto pobolívá, kanálky nejsou zaléčené...ale nejsem zubařka, jen jsem měla takový postup u mých zubů 😉 Držím palce, ať je zub zase "fit".