Ahoj holky vím nejste lékaři ale už měsíc se potýkám s bolestí na levé straně zadních žeber mám tam bouli jak blázen byla jsem před 14 dni u lékařky ta mi dala uvolnovac svalů a hořčík s tím že masáže pomůžou, jenže když mi na to někdo hrábne pláču i jemná masáz bouli podráždí a je mi hůř začne mě to prostrelovat až do přední části žeber a hůř se mi dýchá mluví . No a pokud je bolest nesnesitelná doktorka řekla ibalgin. Jenže nemůžu přece brát ibalgin tak dlouho nesmysl. No nedalo mi to a zajela jsem si na rentgen a ultrazvuk a hlavně další názor, inu dopadlo to dost podobně spíš mě přišlo ze mě ani neposlouchali ze tam mám bouli a ze to proste bolí čekala jsem ze mi třeba dají injekci aby to povolilo pac opravdu po celém dni sotva večer spím. Doporučení na rehabilitace atd….no jenže já mám za 3 týdny svatbu a pokud to takhle půjde dál tak si ani nezatancuju. :/ nějaká rada ? Mazu hřejivými mastičkami lehké masáže a rehabilitace až v srpnu. Pres den dobrý pokud neudělala nějaký prudký pohyb ale večer jako by mě někdo kopat do žeber hrůza děs.