Ahoj holky, je mi 24 a jsem 4 měsíce po porodu, před porodem jsem měla 80kg, na konci těhotenství 93kg a teď mám 74, ale od porodu nemám absolutně chuť na jídlo, nevím zda je to nervozity a stresu u prcka, protože je dost náročné miminko, furt pláče, vzteká se, nic se mu nelíbí. Od včera mám silné křeče a bolesti v oblasti žaludku nebo žlučníku, bolest přijde z ničeho nic, začne nad pupkem a jde mi do pravé strany břicha. Dneska jsem byla u doktora a tam mě prohmatali, poslechli. Nějak mi nevyjádřili co mi vlastně je, napsali mi jen nějaké léky e-recept, takže nevím ještě co jsou zač. Plne kojim. Jim spíše odpoledne a večer, jinak nemám na jídlo ani pomyšlení, když chci sníst něco přes den tak se mi stáhne krk a je mi na zvracení. Máte někdo stimto zkušenosti? Popřípadě co Vám na to pomohlo. Děkuji.
Nemáš to po kafi? Může to být ten žlučník, ale je divný, že ti u doktora nic neřekli...
Mě takhle chytil žlučník. Nejdřív jakože bolení, pak už mi z každýho sousta bylo na blití, pak už mi bylo na blití pořád a skončila jsem na kapačkách.
@sanyy22 ahoj, já mám za sebou žlučníkové záchvaty, operaci žlučníku a se žaludkem mám stále problémy. Nicméně v tvém případě to tipuji na bolesti v důsledku stresu při péči o náročné miminko. Vím, že to teď bude znít dost blbě a ač je to zvlášť tak někdy přesně tyhle bolesti také způsobují zaražené prdy, ne nadarmo se říká "lepší jeden prd než deset doktorů" 😁 Pokud se nepravidelně stravuješ, si ve stresu tak všechno tohle působí na žaludek a zažívací ústrojí.
Každopádně pokud chceš mít jistotu tak si vyžaduj UTZ (žlučníkové kameny by měly být vidět), rozbor krve a popřípadě endoskopii žaludku. 🙂
@sanyy22 neboli ta slepak?já som mala taketo krce,tie potom presli a píchalo ma na pravej strane