Mám už dva týdny takový problém. Jedno ráno jsem se vzbudila se šílenou bolestí v bedrech, bolela mě silně i pravá noha, dokonce i brněla a chůze byla fakt nepříjemná. Noha asi po třech dnech ustala, ale bolest na pravé straně zad byla pořád, chvílema mě i na pravé straně podbřišku pobolívalo,nebo píchlo. Ještě teď po dvou týdnech to nebolí pořád, ale několikrát za den ty záda zabolí (třeba po úklidu). Podbřišek je víceméně už OK. Včera mě při chůzi lehce zabolel ale bylo to jen na okamžik. Myslíte že to můžu mít od zad? Poslední dobou se furt chce naše dvouletá dcera nosit v náručí, a já jí nosím jen na pravé straně, na levou to neumím. Všimla jsem si že celkově zatěžuju víc pravou stranu těla.
@eliza1984 Já se začala bát abych neměla cystu nebo něco, ale zase si říkám že to snad bude "jen" od těch zad když to je na té pravé straně kterou zatěžuju...
jj taky myslim
ano mela jsem to stejne, jako pravak jsem namahala jen pravou stranu, vlevo se mi jej nejak nosit nechtelo..za chvili povyroste a bude to dobre..