Bolest v pupíku po častém ohýbání a narovnávání se

janinaklinku
24. pro 2018

Krásný štědrý večer,
Dnes jsem měla na návštěvě synovce a hráli jsme si, poměrně dost sem se ohýbala a zase narovnává!a. Všechno bylo v pořádku, ale zhruba od 16 hodin mě začalo bolet bříško. Bolest se pomalu zhoršuje, když se zvedám, když si sedám mám jakoby bolestivé křeče ☹ a jak se dotknu pupíku nebo se snažím třeba do něho strčit prstík tak to je bolest ☹ pořád doufám, že jsem si jen natáhla nějaké svaly a přejde to. Setkala jste se s tím některá? ☹

priefi
24. pro 2018

@janinaklinku nechci strasit, ale manzelovi se takto projevil zanet slepeho streva. Neslo to z prave strany, ale prave od pupiku, az pozdeji bolest od pupiku zacala vystrelovat na pravou stranu. Vsichni se tvarili, ze ok, pak krevni testy ukazaly silny zanet, na utz se ukazalo, ze tam opravdu zanet je, ale skutecny stav se dr.dovi az na sale, ze... a na sale zjistili,.ze to bylo mnohem horsi, nez predpokladali. Nastesti vse dopadlo dobre. Ma rada tedy zni, pokud se to bude stupnovat, nebo to neprestane, upalovat na pohotovost 😉

preiba
25. pro 2018

Napadl mě slepak nebo kyla.

janinaklinku
autor
25. pro 2018

Děkuju za reakce, snad to nebude ani jedno :( dneska ráno uz bolest téměř ustoupila, tak nastolim klidový režim a budeme raději odpočívat 🙂

kkacenkkast
25. pro 2018

Ahoj a si v jinem stavu? Ja takto mela prvni priznaky tehotenstvi, ted v 8. Mesici obcas je ta bolest fakt velka pri námaze, zmynila jsem se lekari a on mi rekl, ze je to briskem a žilou co mam od narození kolem pupiku, ze nekdo to tak ma. No a ze jak se hodne napíná tak to boli😞🙏ale ze to nic neni

janinaklinku
autor
25. pro 2018

@kkacenkkast ahoj, jsem 24+3 🙂 tak to bude asi tou námahou, hold budu se synovcem hrát pexeso a jiné stolní hry a řádit spolu budeme až někdy po jaru 🙂

priefi
25. pro 2018

@janinaklinku tak to je pak jasne 😉 v tehu takhle nemuzes blbnout 😉

janinaklinku
autor
25. pro 2018

@priefi Už jsem se poučila 🙂 ale vysvětli to malému tříletému raubíři když to je pořád tetó, tetó 🙂

priefi
26. pro 2018

@janinaklinku byla jsem v podovnych situacich, avsak ja vysvetlila, ze dovadet nemuzu 😉 mimi na 1.miste 😉