Ahoj, holky,
to jsem zase já. Jsem v práci a dneska mě už 5x od rána chytl levý bok (konkrétněji levá strana břicha v úrovni pupíku). Je to tupá, vystřelující bolest. Vůbec netuším, co to je a začínám stresovat. Z práce si nemůžu dovolit odejít. Vždy je to taková belst, že se s těží pohnu a trvá tak 15 minut a pak vždy přejde. Neměla některá z vás něco podobného? Nebo netušíte oč jde? Na internetu jsem nic nenašla a už jsem bezradná, ale nechci zbytečně stresovat. Jsem 14+0 tt.
Děkuji
@9ester9
@barulina holky , jsem sestra .McBurneyovi body mohou být pozitivně bolestivé i na druhé straně , jinak v rámci počtu hodin anatomie vím že je na pravé straně , ale zažila jsem spoustu těhotných které chytil slepák např ve 20tt a příznaky měli takovéto ...tzn bolest spíše vlevo ..ale pokud ho nemáš je možné pokud ti ho odstraňovali laparoskopicky že se ozývá např malý srůst ...bez krve eventuálně sona těžko rict
@9ester9 Měla jsem bolestt podobného charakteru v 11.týdnu těhotenství, byla jsem i po dvou dnech na gynekologickém oddělení na vyšetření z důvodu stresu a strachu o miminko, lékaři nic nezjistili a internistka, která mi udělala břišní ultrazvuk mi sdělila, že to byli střevní plyny, které špatně odcházely, vše bylo v pořádku! Miminko se narodilo zdravé! Pokud budeš v nejistotě,zajdi si na vyšetření na gyndu! 🙂
To je k diagnostice fakt málo informací .Co stolice ?Co teploty?Co dietní chyby?Kam za bolest vystřeluje ?Apod.apod
Může se jednat o blbost od zařazeného prdu přes zvětšující se dělohu až po zánět slepého střeva ...
...strasne ráda bych pomohla ale těžko říct ... Nejlepší by bylo jet na chirurgii ( počítejte že budou šťastný , když jste ve 14 tt) , kde vás prohmataj ( vyloučí náhlou příhodu břišní , naberou obraz , crp eventuálně jaterky a když to bude ok pinknou vás na gyndu , kde to uzavřou jako graviditu incip intacta a doporučí Magnesii ...