Ahoj.
Chci se zeptat.. Už asi 3 týdny každý večer, každou noc i ráno trpím bolestmi v krku, jak kdybych polykala střepy.. Přes den je vše v pořádku.. Někde jsem se dočetla, že to může být vzduchem v místnosti, ale ať větrám nebo ne, bolest je vždy stejná.. Výtěry z krku jsou v pořádku. CRP 11, což v těhotenství je taky v pořádku.. Jsem nyní 14+2.. Máte s tím někdo z vás zkušenosti? Nevíte, co s tím? Snažím se i hodně v noci pít, ale přes tu bolest to moc nejde.. Děkuji za odpovědi..🙂
Nene. Žáha pálí občas. Ale tohle je přímo ostrá bolest krku. Mandle mi vytrhli před x lety, tak je to i divné.. Jsem fakt zoufalá. Dneska už sotva mluvím, jak to bolí a polykat? To je utrpení pro mě..
Dala bych do místnosti vyvěsit vlhký ručník nebo prostěradlo ke zvlhčení vzduchu, a třeba i kapičku nějakého eukalyptového oleje 🙂
Neni to paleni zahy?to je caste v tehotenstvi a vecer se to zhorsuje.a je to jako kdyz vam "hori"krk.kupte si rennie,je to vlastne jedla soda a vyzkousejte...pry taky malinko pomaha pit mleko...