Zdravím 🤗
Měla bych dotaz, resit to budu samozrejme pres dr., ale..
Par dni me již poboliva v krku, prijdu si celkove oslabena, semtam nejaky ten kasel, kosti me boli, obcas je mi zima ovšem.. nic z toho neni doprovázené horečkou. Přidávám foto a chci se zeptat zda tam nekdo z vas neco vidí? 🤔 a zdali mel nekdo totéž. Dekuji za odpovědi 🙂)
A co resp znamenaji ty cervene tecky na patre..
@katherine177 my se snazime.. mozna to vyslo. 🙂 pri prvnim jsem tez onemocnela. Jenze..
Ahoj, jestli nejsi zrovna těhotná (jestli jo, tak gratuluju) zkusila bych krystaly (https://www.canatura.com/alpha-cat-cbd-konopne-krystaly?utm_source=konik5&utm_medium=link)
Uleví se ti a většinu symptomů to odstraní, zminimalizuje, ale rozhodně bych zašla k lékaři, pro diagnózu a odstranění nemoci, tohle jen uleví )
Mě bolívá často v krku v těhotenství, 3.týdny jsem měla i čep na mandlích, suchý kašel, ale výtěry byly negativní a doktor řekl, že ne všechny čepy znamenají anginu, takže jsem kloktala vodu se solí, pepsinové kloktadlo, stříkala tantum verde, cumlala septilen ,pila čaj se zázvorem a tak nějak to pomalu přešlo, ale trvalo to dlouho