Bolest v krku. Jít už k lékaři?

sonik36
11. led 2023

Ahojte, prosím, dnes jsem 14+0 tt, a už týden mě trápí škrábání v krku(od min.středy), v krku to mám zarudlé a jakmile mám jakoby sucho v krku, hlavně v noci tak mě tam škrábe. Měla jsem do teď pastilky Isl.lišejník, kloktám vincentku, napařuji se vincentkou, dneska jsem si dala homeogene a cucám. Rýmu mám jen trošku, tak mám mořskou vodu. Už nevím..vím že to asi bude trvat déle než se z toho dostanu, ale nevím zda už raději k lékaři, jestli by mě vzal stěry. Setkal se někdo s tím, že to trvalo tak dlouho ☹ Omlouvám se za fotku.

marry94
11. led 2023

@sonik36 zkuste pastilky StopKasel a určitě bych zašla na vytery

sonik36
autor
11. led 2023

@marry94 děkuji zkusím a asi raději zajdu než se trápit ještě déle, hlavně aby to neublížilo miminku, z toho mám největší strach ☹

cilkat
12. led 2023

Hele, ono těhotenství holt sráží imunitu. Ale jestli máte možnost jít mimo termín pro nemocné, tak jděte.

dolda
12. led 2023

Mě, když jsem byla těhotná vždy pomohly tablety Septilen a Oscilo.

sonik36
autor
13. led 2023

@cilkat Pan doktor mi poslal jakýsi tabletky Kalobu, jen tam píšou že se v těhotenství nesmí, přitom o nás ví, tak nevím zda jo nebo ne, a v pondělí ráno jdu k němu, na krev a stěr, tak uvidím, já doufám že už to bude lepší. Ležím, tak čaje, pastilky StopKašel, a jitrocelový sirup. Přes den teď byl klid a začne to pak v noci a trochu ráno, pak zas dobrý.

sonik36
autor
13. led 2023

@dolda Ty by se hodily, na ty sem četla samou chválu, jen škoda že už je nedělají 🙂

cilkat
13. led 2023

@sonik36 zeptejte se ho na to, ale oni píši "po konzultaci s lékařem ", ne? Prostě nemají atest...
Ps: dostala jsem ve druhém těhotenství predpis na Kodein s poznámkou "oni vám to v lékárně asi odmitnou vydat, tak se neleknete " (ano, byla jsem 38+2 s břichem jak velryba, s receptem z gyndy... a v lékárně se mě ptali, jestli lekar ví, že jsem těhotná...).