Ahojte, prosím, dnes jsem 14+0 tt, a už týden mě trápí škrábání v krku(od min.středy), v krku to mám zarudlé a jakmile mám jakoby sucho v krku, hlavně v noci tak mě tam škrábe. Měla jsem do teď pastilky Isl.lišejník, kloktám vincentku, napařuji se vincentkou, dneska jsem si dala homeogene a cucám. Rýmu mám jen trošku, tak mám mořskou vodu. Už nevím..vím že to asi bude trvat déle než se z toho dostanu, ale nevím zda už raději k lékaři, jestli by mě vzal stěry. Setkal se někdo s tím, že to trvalo tak dlouho ☹ Omlouvám se za fotku.
Hele, ono těhotenství holt sráží imunitu. Ale jestli máte možnost jít mimo termín pro nemocné, tak jděte.
Mě, když jsem byla těhotná vždy pomohly tablety Septilen a Oscilo.
@cilkat Pan doktor mi poslal jakýsi tabletky Kalobu, jen tam píšou že se v těhotenství nesmí, přitom o nás ví, tak nevím zda jo nebo ne, a v pondělí ráno jdu k němu, na krev a stěr, tak uvidím, já doufám že už to bude lepší. Ležím, tak čaje, pastilky StopKašel, a jitrocelový sirup. Přes den teď byl klid a začne to pak v noci a trochu ráno, pak zas dobrý.
@sonik36 zeptejte se ho na to, ale oni píši "po konzultaci s lékařem ", ne? Prostě nemají atest...
Ps: dostala jsem ve druhém těhotenství predpis na Kodein s poznámkou "oni vám to v lékárně asi odmitnou vydat, tak se neleknete " (ano, byla jsem 38+2 s břichem jak velryba, s receptem z gyndy... a v lékárně se mě ptali, jestli lekar ví, že jsem těhotná...).
@sonik36 zkuste pastilky StopKasel a určitě bych zašla na vytery