Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli je to v rámci možností "normální" (viz foto) nikdy jsem snad netrpěla na bolesti v krku, ale dneska je to jak kdybych polykala žiletky😄. Teplota zatím není, ale od rána je ta bolest horší. Delší dobu Furt pokašlávám (ale nic hrozného), ale při kašli bolest na hrudi. Nerada chodím k lékaři, takže se nejdřív zeptám tady. Samozřejmě když to bude přetrvávat tak půjdu. Omlouvám se za to foto. Nikdy jsem si krk nezkoumala, takže nevím 😄 Nehledám tady žádné odborné vyšetření, pouze jen dotaz.
Ten krk vypadá dobře. Když jsem měla angínu, tak jsem měla po stranách úplně velké hnisající koule. Koupila bych si orofar a bactoral a jak je doporučeno výše, tak udělat priznitz.
Pokud to bude přetrvávat, tak navštívit lékaře.
Já jsem teď měla takovou bolest v krku jak žiletky střídavě 3 týdny a byla to jen viróza, ani žádná pořádná nemoc to nebyla.
Ahoj tohle mám často ... Udělej si prizniczuv zábal a nějaké pastiky na bolení v krku a nebo sprej orofar. Dr říkal že pokud nejsou teploty nemá cenu dávat antibiotika. V lékárně ti určitě doporuči nějaké pastilky se znecitlivujicim účinkem