Bolest v krku. Je to normální?

27. pro 2024

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli je to v rámci možností "normální" (viz foto) nikdy jsem snad netrpěla na bolesti v krku, ale dneska je to jak kdybych polykala žiletky😄. Teplota zatím není, ale od rána je ta bolest horší. Delší dobu Furt pokašlávám (ale nic hrozného), ale při kašli bolest na hrudi. Nerada chodím k lékaři, takže se nejdřív zeptám tady. Samozřejmě když to bude přetrvávat tak půjdu. Omlouvám se za to foto. Nikdy jsem si krk nezkoumala, takže nevím 😄 Nehledám tady žádné odborné vyšetření, pouze jen dotaz.

vlasta1981
27. pro 2024

Ahoj tohle mám často ... Udělej si prizniczuv zábal a nějaké pastiky na bolení v krku a nebo sprej orofar. Dr říkal že pokud nejsou teploty nemá cenu dávat antibiotika. V lékárně ti určitě doporuči nějaké pastilky se znecitlivujicim účinkem

palja
27. pro 2024

Ten krk vypadá dobře. Když jsem měla angínu, tak jsem měla po stranách úplně velké hnisající koule. Koupila bych si orofar a bactoral a jak je doporučeno výše, tak udělat priznitz.
Pokud to bude přetrvávat, tak navštívit lékaře.
Já jsem teď měla takovou bolest v krku jak žiletky střídavě 3 týdny a byla to jen viróza, ani žádná pořádná nemoc to nebyla.