Bolest v krku a jazyka. Máte radu?

15. říj 2023

dobrý den už déle mě pobolívá v krku. Je to dolů pod mandlou. Když vyplazím celý jazyk ven tak to cítím. Je to dost nepříjemné, protože ta bolest jde až do ucha. Občas mám také velmi silné bodání v jazyce spojené s pocitem horkého jazyka a krku. Vůbec neumím určit diagnozu víte mi prosím poradit? má někdo něco podobně?

slecnami
15. říj 2023

Vůbec neumíš určit diagnózu, fakt jo?? Víš, ono se na to docela dlouho studuje a těm lidem se pak říká doktoři. Zajdi na ORL, snad tu diagnózu určí... 🙈

autor
15. říj 2023

@slecnami jsem v zahranici a nemam poisteni, stalo by to majland

slecnami
15. říj 2023

A když ti napíšu "co si myslím, že by to mohlo být", tak to budeš brát prostě jako fakt?? To mě překvapuje, teda spíš udivuje, jako chápu, že nechceš platit, ale vždyť jde o tvé zdraví...

levandule_k
15. říj 2023

Ach jo, nikdo nechce platit pojištění, ale jakmile jde do tuhého všichni by chtěli péči zdarma...

cilkat
15. říj 2023

Bohužel tohle nezní jako "mentolku a klid". V lepším případě je to zánět někde hloub, který bude na antibiotika. Tohle zní na doktora.

exbordelar
15. říj 2023

Co je to “dele”? Par hodin? Nekolik dni/tydnu/mesicu? Kdyz se podivas dovnitr do toho krku, jak to tam vypada? (Barva / sekret/ hrbolky / …) Uz jsi to nekdy v minulosti mela tohle ci neco podobneho, nebo se to u tebe objevilo poprve? Ma to nekdo v okoli? Bolest je trvala nebo jsou okamziky/dny/hodiny, kdy to neboli? Muzes polykat?Mas k tomu nejake jeste jine priznaky (kasel/ryma/zanet spojivek, atd.). Kdyz si sahnes na usi, jsou take citlive? Boli? Kolik ti je let? Co delas za zamestnani?

palja
16. říj 2023

Běž k lékaři. Já jsem tohle měla při angíně. Bez antibiotik to nepřešlo. Ale nejsem dr, píšu jen mou zkušenost. Takže určitě jít k dr.