Ahoj holky tak mám nejspíš trojklany nerv jenže co teď stim? Objednána jsem až 17 ledna dřív me nikdo nevezme 😭 nemáte to někdo též ? Co na to použit ? Potrebuju tu bolest něčím tlumit už jsem fakt vyrizena a do ledna nevím co budu dělat. Díky ❤️
Já jsem skončila se zánětem trojklanného nervu, zasažená druhá větev (po 2,5týdenním problému se zubem) na neurologii, kde jsem dokonce dostala antiepileptika, páč Nalgesin z lékárny už absolutně nezabíral, dlouhodobě se to vydržet nedá!
Nikdy bych už takovou bolest (skoro tři týdny) nechtěla zažít! Kam se hrabal nějakej porod...
@germaine no pravé jenže me na neurologii řekli ze nic nenašli přitom já mám šílený bolesti všech zubu snad už nevím kam jit proto bych si rada dala něco na bolest už 😭
@germaine mohu to mít po trhani zubu? Trhali mi ho před měsícem 🙄 a ten samy me bolí na druhé straně
@lucaaaaaaqa Ano, mě vytrhli devítku (mám i devítky 😀) a poté můj doktor odjel na 14denní dovču. Měl zástup matku, ale já jsem po pár dnech nebyla schopná říct, kde a co mě bolí, každej den jsem k ní chodila na první pomoc a nakonec se to vystupňovalo, že jsem u ní v čekárně měla nervovej záchvat, kdy jsem byla téměř paralyzovaná a následně další den na neurologii, kde DR konstatovala, že jsem byla již psychicky zlomena (proto ten nervzáchvat) poté mi dala ty epileptika a ty částěčně zabraly...nato se můj zubař vrátil, ještě ten den mi vyvrtal ze zubu kousky (změněnou část vaziva) a bylo po problému...tak strašnou bolest, navíc 2,5týdne bych už nechtěla zažít...myslela jsem, že skočím z okna, to nejhorší v celém životě....od zubu.
@germaine ježíš to je taky jak z hororu strašný 🙄 nevím jsem zvědavá co řeknou me doufám ze konečně někdo přijde na to co mi je protože me bolí přední dva zuby ta díra od zubu a i další 6tka v právo nahoře do Toho nonstop hlava furt jenom brecim ani nevím proč proste samo kdekoliv nechápu nikdy mi nic nebylo po porodu i kdyz už to jsou 4 roky tak pořad neco je ro šílený
@lucaaaaaaqa A co zubař? Pokud je normální, tak by měl zjistit, co tě bolí ne? Můj je zlatej, ten zástup taky ne...co zkusit nějakou zubní kliniku?
Ale to, že jsem to tak měla já, není směrodatný, každej může mít něco jinýho. A na neurologii už jsi teda byla, jo?
@lucaaaaaaqa Z volně prodejných léků trošku zabírá Nalgesin, jinak pak léky s Tramalem. Mě nakonec pomohla mobilizace krční páteře. Kdykoli se mi sekne krk, okamžitě ten trojklanný nerv cítím.
@germaine ano byla všude nikde nic nemám ani u zubaře právě jdu 2 na kliniku bolesti tsk jestli tam něco nevím
@petulkadodo dekuju
@lucaaaaaaqa léky s tramalem (Zaldiar, Palgotal, ...) Může je napsat i praktik.