Dobry den. Mate někdo zkušenosti s bolesti stehen ze přední strany? Je to bolest jako kdyby jsem mela namožené svaly, občas tam cítím chlad nebo teplo, nevim… ale spíš ty svaly… bolí mě to dnes 6 den. Občas mě takhle nohy boleli ale po práci, dělám v kuchyni a tak jsem to sváděla na to, vždy to ale po vyspání přestalo, nyní mám ale dovolenou takže není důvod. V noci nebolí… není to ani bolest, spíš nepříjemný pocit. Léčím se na tetanii a dnu. Nicméně dnes ráno mě malinko táhne sval i v pravém lýtku když chodidlo zvednu směrem nahoru, snad víte jak myslím. Občas mě bolí i v kříži. Četla jsem o trombóze nicméně pry bývá většinou pouze v jedné noze… nemám nic oteklé ani nijak zbarvené. Na dotek nebolestivé. Na pohotovosti jsem byla ve středu protože jsem nenormální plašent ale nic semnou neudělali.. magnesko a nic víc. Mam na cestě 100% magnesium a hned ho nasadím. Zatím pouze piju z lékárny. Nicméně opravdu to je jako nohy při slabší svalovici nebo nevim… chůze ani nic jiného mi nedělá žáden problém.