Bolest ramene. Jak si pomoci?

4. srp 2024

Že včera na dnešek mě šíleně rozbolelo rameno. V noci jsem nemohla ani spát. Vzala jsem si algifenové kapky a nic. Ráno jsem jela na pohotovost dali mi injekci a malinko to povolilo+jsem dostala prášky.
To rameno mě ale bolí furt. Je to k nevydržení. Nevím jak si pomoci. Teď jsem si vzala i magnesium. Hrozný.😓😓 Poraďte mi prosím 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

autor
4. srp 2024

Prosím 🙏🏼

kacka1994
4. srp 2024

ja mela impigment syndrom... pomohl odpocinek, leky na bolest a zanet - ibalgin a jeste neco jsem mela od doktora v akutni fazi. Pak rehabky, tejpovani a dlouho jsem nemohla zvedat ruku nad osu ramene, posilovat atd... trvalo to roky, kdyz jsem treba spatne cvicila, nebo treba hazela snih lopatou, tak jsem pak dalsi noc probrecela jak to bolelo. Taky u behu me to rezalo. Na pohotovosti to jen opichaji, lepsi je to resit s ortopedem a rehabilitaci.

veroniquecz
4. srp 2024

Algifen je na svaly hladkého svalstva, třeba mocak nebo žaludek, ten ti na rameno nepomůže, chce to analgetika přímo na uvolnění daných svalů. Mě je napsal obvodak, ale on jenzaroven i chirurg. Zkusila bych chiru nebo ortopeda. Popřípadě fyzio a zatejpovat.

autor
4. srp 2024

Já tu ruku zvednu a normálně s ní hýbat můžu ale ten kloub mě bolí 🤦🏼‍♀️ nalepila jsem na to hřejivou náplast. Je to lepší ale žádný zázrak.

gats
5. srp 2024

Příčin může být asi tisíc, nicméně já jsem se s něčím podobným setkala dvakrát v životě. V obou případech to byla zablokovaná žebra a pomohla až fyzio pohotovost a režimová opatření.

autor
5. srp 2024

@gats Už sedím v nemocnici poslali mě na ortopedii.

optimistic
5. srp 2024

@gats Dobrý den, jak se Vám, prosím, podařilo napravit blokádu žeber, aby se nevracela? Děkuji.

gats
6. srp 2024

@optimistic Zpevnění hlubokého svalstva a správné držení těla. Vše dle pokynů fyzioterapeutky.