Ženy, je mi 45, cyklus mám pořád pravidelně, ale od minulého cyklu mě krutě bolí prsa - začalo to pár dní před ms, brala jsem to jako silnější PMS, ale během ms se to jen trochu zmírnilo a trvá to pořád, teď už polovina dalšího cyklu... obě prsa souměrně, jako to mívám v rámci pms, ale to vždycky skončilo jako když utne prvním dnem ms. Našla jsem, že to může být vzestupem progesteronu při nastupující menopauze, máte to někdo podobně? ms jsem měla normálně, těhotenství je krajně nepravděpodobné, asi pro jistotu splaším test, ale nemyslím si.
holky, pozor na kureci maso, hlavne na kureci prsa, kruti prsa.
Mne to delalo tohle.
Kdyz jsem snedla kureci prsa nebo kruti, tak se mi moje prsa nalila a bolela mne.
Bylo to jako indikator kvality masa.
Takze z obchodu vubec a to casto ani bio.
Od privatnich zemedelcu, jak rikam, spolehlivy indikator....
@ines76 ahoj,ano jedná se o premenopauzu mám to taky,těch příznaků je časem více,nechci dělat reklamu,ale doporučuji koupit si Belasin efect uvidíš,že pomůže,může se brát dlouhodobě.
Jednou mi došlo balení nějak jsem na to nemyslela,nekoupila si další a potíže se po 2-3 měsících vrátily,opět jsem nasadila a další měsíc opět úleva 😉
@sarkasv80 díky zkusím
@lacehea maso jím tak jako tak minimálně, ale budu to pozorovat 🙂
@cuket78 s časem se citlivost zvyšuje? no super :-/
Kočky asi mám fakt rozhašený hormony, protože po dalším týdnu se prsa uklidnily, ale dostala jsem další ms o hodně dřív, vlastně hned po polovině cyklu. Ne nijak silnou a zcela bez bolestí, takže to neberu jako žádný akutní stav, ale příjemný to není. Po svátkách se poradím s doktorkou. (ještě před krvácením jsem si pro jistotu dělala tt a negativní, tzn.zamklé tehotenství to není).
Poradte se s lekarem, ale me dr doporucoval pri bolesti prsou jako o mesickach, vitamin E, vetsinou uzivam mesic a pak ma na par mesicu klid, ale ja mam velke mlecne zlazy a dela mi to znacnou neplechu a jsou sledovane jestli se tam netvori neco patologickeho