Ahoj holky,
Mate některá podobnou zkušenost?
Od července řeším bolest levého prsa / tupa bolest, mravenčení v bradavce, mám pocit jako když z ni něco teče ale neteče 🙈.
Na vyšetření / sono / jsem byla a vše v pořádku, žádný zánět, bulka, nic. Byla jsem i na RTG, protože mě začalo bolest i žebro. Taky v pořádku.
Každopádně stejně na mě jdou myšlenky, ze tam něco musí být špatně. Nekojím, tehu nejsem.
Potýkal se někdo s něčím podobným?
Děkuji za odpověď .
@kolunka bohužel ani jedno :-/. Žádná změna v ničem a jsem pravačka. Podle praktické lékařky by se mohlo jednat o zablokováné žebro ale to mě prvotně netrapilo, takže to spis muže být něco přidruženého.
Říkám si, ze by přece sono něco ukázalo nebo i RTG. Myslím, nádor - rakovina, proste něco špatného. Ale řeším to už delší dobu a nikdo moc neví 🙈
Kdyby to bylo něco jo špatně určitě by vyšetření to ukázalo bude háček jinde možná i hormonální ,nebo od páteře
@lencaa11 děkuju za odpověď 🙏🏻. Už mi klesá hlava na mysli a je to takový náročný.
Bolelo mi z boku prsa což je trochu něco jiného a bylo to od slabych zádových svalů. Psychika umí taky pěkně potrápit+ případně nějaké hormonální změny. Zkusila bych fyzioterapii a jestli se moc nehybes, tak začít cvičit. Stačí málo 10-15 , ale pravidelně každý den.
@ada22 to žebro mě taky bolí prave z boku. Není to jedno místo ale od te kosti mi přijde, ze to jde do prsa a bradavka je možná tak citlivá, ze to pojme všechno nazar 🙈. Necvicim to je pravda.
Jsem ještě objednána k rehabilitacnimu lékaři na vyšetření. Jen až za 14 dní. Spis mě trápí ta bradavka, ta va mě budí prave ty špatné pocity.
Psychika je mrcha 😄 jestli jsi byla na sono, tak bych nepanikarila. A začni s lehkým protahováním / jógou tím nic nezkazíš. Na YouTube je hromada videí.
Jop. Moje trenérka říkala ze to někdy boli z přetížení svalu v ty oblasti - rameno, mezizeberni, trapez, primo prsni svaly. Muze to byt treba i nervovy esli ti nekde něco skriplo. Pokud jsou vsechny vyšetření v pořádku, mohlo by to byt prave pohybovy
@ada22 ano byla jsem snad všude jen ještě čekám na vyšetření od rehabilitacniho lékaře. Mám dvě děti 2 a 5 let a samozjreme mladší občas člověk poponese v náruči.
Zkusím mrknout na to cvičení. Děkuju
@odula asi se nejvíc přikláním k tomu skriplemu nervu, když to jde takhle do te bradavky. Je to matoucí
Mám to samé co ty. Teď je to rok co to řeším. Mám bolest a zduření v podpaží, střílí mi to do prsa levého (jsem levák a už mě je to hodně přetížené). O prázdninách mě to chytlo hodně šla jsem zase k obvodní, udělané sono a magnetická rezonance. Vše v pořádku. Byla jsem teď dvakrát na masáži, prý mám uzel u lopatky,po dvou dnech od masáže se vždycky vše uklidní a je po bolesti. Tak zkus i to ☺️ půjdu k doktorce s výsledkama tak se s ní ještě domluvím na nějaký ortopedický vyšetření. Přijde mi, že to má spojitost fakt se zadáma a u mě určitě psychika. Přeji ti ať je líp vím jaké to je 🌷🍀
Nejste levačka ? Mě doktorka na mamologii kdysi říkala, že mě jako levačku bude logicky víc trápit levé prso, protože propojení se svaly apod. A při ovulaci i PMS mám prsa tak napnutá, že to opravdu občas je až na mravenčení...co promazat? Nepomůže? Nemáte od té doby novou podprsenku s nějakým materiálem, které, by vadil ?