Bolest prsa. Někdo něco podobného?

22. zář 2024

Ahoj holky,

Mate některá podobnou zkušenost?
Od července řeším bolest levého prsa / tupa bolest, mravenčení v bradavce, mám pocit jako když z ni něco teče ale neteče 🙈.
Na vyšetření / sono / jsem byla a vše v pořádku, žádný zánět, bulka, nic. Byla jsem i na RTG, protože mě začalo bolest i žebro. Taky v pořádku.

Každopádně stejně na mě jdou myšlenky, ze tam něco musí být špatně. Nekojím, tehu nejsem.

Potýkal se někdo s něčím podobným?

Děkuji za odpověď .

kolunka
22. zář 2024

Nejste levačka ? Mě doktorka na mamologii kdysi říkala, že mě jako levačku bude logicky víc trápit levé prso, protože propojení se svaly apod. A při ovulaci i PMS mám prsa tak napnutá, že to opravdu občas je až na mravenčení...co promazat? Nepomůže? Nemáte od té doby novou podprsenku s nějakým materiálem, které, by vadil ?

autor
22. zář 2024

@kolunka bohužel ani jedno :-/. Žádná změna v ničem a jsem pravačka. Podle praktické lékařky by se mohlo jednat o zablokováné žebro ale to mě prvotně netrapilo, takže to spis muže být něco přidruženého.

Říkám si, ze by přece sono něco ukázalo nebo i RTG. Myslím, nádor - rakovina, proste něco špatného. Ale řeším to už delší dobu a nikdo moc neví 🙈

lencaa11
22. zář 2024

Kdyby to bylo něco jo špatně určitě by vyšetření to ukázalo bude háček jinde možná i hormonální ,nebo od páteře

autor
22. zář 2024

@lencaa11 děkuju za odpověď 🙏🏻. Už mi klesá hlava na mysli a je to takový náročný.

ada22
22. zář 2024

Bolelo mi z boku prsa což je trochu něco jiného a bylo to od slabych zádových svalů. Psychika umí taky pěkně potrápit+ případně nějaké hormonální změny. Zkusila bych fyzioterapii a jestli se moc nehybes, tak začít cvičit. Stačí málo 10-15 , ale pravidelně každý den.

autor
22. zář 2024

@ada22 to žebro mě taky bolí prave z boku. Není to jedno místo ale od te kosti mi přijde, ze to jde do prsa a bradavka je možná tak citlivá, ze to pojme všechno nazar 🙈. Necvicim to je pravda.
Jsem ještě objednána k rehabilitacnimu lékaři na vyšetření. Jen až za 14 dní. Spis mě trápí ta bradavka, ta va mě budí prave ty špatné pocity.

ada22
23. zář 2024

Psychika je mrcha 😄 jestli jsi byla na sono, tak bych nepanikarila. A začni s lehkým protahováním / jógou tím nic nezkazíš. Na YouTube je hromada videí.

odula
23. zář 2024

Jop. Moje trenérka říkala ze to někdy boli z přetížení svalu v ty oblasti - rameno, mezizeberni, trapez, primo prsni svaly. Muze to byt treba i nervovy esli ti nekde něco skriplo. Pokud jsou vsechny vyšetření v pořádku, mohlo by to byt prave pohybovy

autor
23. zář 2024

@ada22 ano byla jsem snad všude jen ještě čekám na vyšetření od rehabilitacniho lékaře. Mám dvě děti 2 a 5 let a samozjreme mladší občas člověk poponese v náruči.
Zkusím mrknout na to cvičení. Děkuju

autor
23. zář 2024

@odula asi se nejvíc přikláním k tomu skriplemu nervu, když to jde takhle do te bradavky. Je to matoucí

maminkapetula
23. zář 2024

Mám to samé co ty. Teď je to rok co to řeším. Mám bolest a zduření v podpaží, střílí mi to do prsa levého (jsem levák a už mě je to hodně přetížené). O prázdninách mě to chytlo hodně šla jsem zase k obvodní, udělané sono a magnetická rezonance. Vše v pořádku. Byla jsem teď dvakrát na masáži, prý mám uzel u lopatky,po dvou dnech od masáže se vždycky vše uklidní a je po bolesti. Tak zkus i to ☺️ půjdu k doktorce s výsledkama tak se s ní ještě domluvím na nějaký ortopedický vyšetření. Přijde mi, že to má spojitost fakt se zadáma a u mě určitě psychika. Přeji ti ať je líp vím jaké to je 🌷🍀