Zdravím maminky, chtěla bych poradit. Je to snad uz pul roku co me pobolíva prco, nemuzu rict kde přesně to bolí. Hlavně když se o něj opřu, při čupnutí nebo když nesu dítě. Co by to mohlo být ? děkuji za radu!!!
@evca_w Ahoj, uz rok nekojím a zánet jsem mela akorát na začátku kojení. Po kojení jsem byla na kontrolu na gyn. a vše ok ale ne ne ultrazvuku jen kontrola rukou. A jak to probíha na mamologicky poradne? děkuji
@zdenamestan Mně tam vyšetřil doktor pohmatem prsa a poslal na ultrazvuk pro jistotu, ačkoli tam nic naštěstí nenahmatal.
@evca_w tak se zkusím taky pro jistotu objednat. Tak snad to bude pohode prece mi ani není 30roku... dekuji za radu!pekny den
@zdenamestan Určitě to bude v pohodě! Ale jako za ten klid to stojí.
Pokud by nic nenašli, tak prsa reagují na menstruaci a ovulační cyklus - známé pomohlo doplnit vitamín E a bere rybí tuk.
@zdenamestan Ahoj, co vím, bolest prsou často bývá od zad nebo hormonální záležitost. Pokud to není spojené s kojením a zánětem. Já se s bolestí jednoho prsa potýkala tak před rokem, byla jsem i v mamologické poradně, na ultrazvuku, vše OK, pan doktor mi řekl, že prostě nejspíš hormony a že to přejde jak to přišlo a měl pravdu. Pro klid duše ale tu mamologickou poradnu doporučuju.