Bolest pravého boku. Máte zkušenost?

terez94
28. srp 2021

Prosím Vás nemá náhodou někdo zkušenost s bolestí pravého boku? Lehce to postupuje na záda. Na internetu jsem našla jen bolest pravého podbřišku a to se mě netýká. K doktorovi samozřejmě jdu ale az v pondělní. Dekuji za případné rady. Pěkný den 🌸

odula
28. srp 2021

Já. Kde te to bolí? A kdy? Ja měla bolesti v podžebří. Na pravý straně jsou játra, žlučník. Takže jaterky, sono žlučníku i jater, dokonce i žaludku a slinivky. A ledvin. Nic, všechno dobrý. Závěr - pokud se nenajde fyz. příčina tak to je zřejmě ze stresu - žlučník reaguje stažením čehosi co už nevím jak se jmenuje a bolí to. Tak přeju at je všechno ok 🙂

maudd
28. srp 2021

A nemůžeš to mít od zad? Mě bolelo jakoby vpravo žebra a podžebří a nikde se nic nenašlo...takže verdikt, že pravděpodobně záda...dost jsem v tu dobu nosila syna na druhé straně a byla jsem zkroucená...

terez94
autor
28. srp 2021

@terez94 zapomněla jsem dodat důležité info. Trvá to od čtvrtku od rána. Od té doby jsem se nezvedla z postele. Mám teploty 38-39,které se střídají se šílenou zimnici,mám dvě peřiny. Včera byl taky průjem a za ty dva dny jsem snedla akorat jogurt a i to mi dalo zabrat ale zato vypiju litry čaje denně,pořád mám pocit žízeň. Tak nevim jestli to nemůže byt slepák nebo třeba ledviny?

odula
28. srp 2021

@terez94 no můžou no. S tou horečkou to může být hodně věcí. I slepák i ledviny. Nebo třeba "jenom" virovej průjem. Kdyby ti bylo ještě hůř tak prosím tě nečekej do pondělka ...

zrzeckas
28. srp 2021

Jestli k tomu mas takove teploty jed na pohotovost... Radeji "zbytecne" nez pozde... Manzelka od bratrance dosla tak daleko, ze dosla za 5min 12 se slepakem

maudd
28. srp 2021

Tyjo, to bych jela

terez94
autor
29. srp 2021

@terez94 uz čekám na pohotovosti. Od vcerejska 39,5 a paralen uz nepomáhá ☹ snad to bude ok. Děkuji všem za rady. ❤

odula
29. srp 2021

@terez94 ty jo, tak hlavně at je brzo líp 🌹 myslím na tebe

terez94
autor
29. srp 2021

@odula děkuji moc 🌸 Nikdy by mě teda nenapadlo,že přijdu do nemocnice s bolestí boku a zad a skončím na gynekologii s cystou na vaječníku 😢

odula
29. srp 2021

@terez94 tak hlavně že se přišlo na příčinu ! A teď už bude jenom líp. Přeju rychle zotavení ☀️

leymea
29. srp 2021

@maudd muzu se zeptat jak dlouho to trvalo? Uz mam takove bolesti skoro rok. Brali mi krev, delalo se sono a na nic se neprislo tak mi prave bylo receno, ze nejspis od zad. Taky na druhe strane nosim syna. Pomuze mi fyzioterapeut?

maudd
29. srp 2021

@leymea no čtvrt roku určitě...fyzio mi udělala mobilizaci a pak člověk musí cvičit, aby posílil ten střed...ale popravdě, občas to cítím i teď, protože na to cvičení jsem přes léto dost kašlala...

anehap
29. srp 2021

@terez94 a u cysty bývají takové horečky? Co ti s tím budou dělat? Ať je líp!