Prosím Vás nemá náhodou někdo zkušenost s bolestí pravého boku? Lehce to postupuje na záda. Na internetu jsem našla jen bolest pravého podbřišku a to se mě netýká. K doktorovi samozřejmě jdu ale az v pondělní. Dekuji za případné rady. Pěkný den 🌸
A nemůžeš to mít od zad? Mě bolelo jakoby vpravo žebra a podžebří a nikde se nic nenašlo...takže verdikt, že pravděpodobně záda...dost jsem v tu dobu nosila syna na druhé straně a byla jsem zkroucená...
@terez94 zapomněla jsem dodat důležité info. Trvá to od čtvrtku od rána. Od té doby jsem se nezvedla z postele. Mám teploty 38-39,které se střídají se šílenou zimnici,mám dvě peřiny. Včera byl taky průjem a za ty dva dny jsem snedla akorat jogurt a i to mi dalo zabrat ale zato vypiju litry čaje denně,pořád mám pocit žízeň. Tak nevim jestli to nemůže byt slepák nebo třeba ledviny?
Jestli k tomu mas takove teploty jed na pohotovost... Radeji "zbytecne" nez pozde... Manzelka od bratrance dosla tak daleko, ze dosla za 5min 12 se slepakem
Tyjo, to bych jela
Já. Kde te to bolí? A kdy? Ja měla bolesti v podžebří. Na pravý straně jsou játra, žlučník. Takže jaterky, sono žlučníku i jater, dokonce i žaludku a slinivky. A ledvin. Nic, všechno dobrý. Závěr - pokud se nenajde fyz. příčina tak to je zřejmě ze stresu - žlučník reaguje stažením čehosi co už nevím jak se jmenuje a bolí to. Tak přeju at je všechno ok 🙂