Bolest podbřišku. Někdo něco podobného?

lujhu
2. led 2024

Holky mám dotaz už druhý den mě začalo bolet pod břichem ale jenom když se nějak pohnu, např lehnu vstanu z postele a nebo když to zmáčknu bolí to jen dole ve prostred, nikdy jsem to neměla , zítra mám termín menstruace , jinak mám hodně nepravidelný cyklus , měly ste někdo něco podobného? Jinak zítra letím k Dr

lencaa11
2. led 2024

@lujhu může to bejt příprava na Ms ,může to bejt cysta ,myom ,nebo jen hormony a nebo TT cokoliv pokud je ta bolest že se nedá vydržet tak k lékaři to je jasný

lenkalubina
2. led 2024

Slepák? Podrážděný🤔

lujhu
autor
2. led 2024

@lencaa11 no právě to není tak hrozný zabolí to občas , zacejtim to jako kdyby jsem měla namoženou dělohu 😃 jinak v kuse to nebolí

lujhu
autor
3. led 2024

@lujhu dnes jsem byla u dr , takže cysta to není ani myom vše na ultrazvuku bylo OK , vzaly my krev na hcg tak uvidím

lencaa11
3. led 2024

@lujhu tak to je dobře že je vše ok tak uvidíte co krev třeba to ani skrze gynekologii nesouvisí

helen_h
3. led 2024

@lujhu Může to být spojené s nadcházející ms anebo to značí těhotenství, kdy se děloha začíná trochu připravovat (roztahovat). Pokud se bolest nestupňuje, neplašila bych, občasné zabolení nebo píchnutí v době před ms považuji za normální. Zvlášť když je to teprve 2 dny.

lujhu
autor
3. led 2024

@helen_h No ono to na konci prosince cca 28.29.12 bolelo jako před ms když mají prit to jsem si říkala to asi dostanu dřív, pak to přestalo a začalo bolet jinak jako namoženina při lehu vstaní nebo nějak když se jinak pohnu a někdy i když jsem v klidu v leze

lujhu
autor
3. led 2024

@lencaa11 no možná,já si ani tenhle měsíc nedělala žádný tt pac sem si říkala to asi zas nevyjde už mě nebaví každý měsíc testovat 😃