Ahoj, neskutečně mě bolelo zub. Dneska jsem s ním byla na pohotovosti (čekání 4h). S tím že mi odstraní nervy. Dostala jsem injekci, bylo to lepší až na tu nateklou tvář. Jenže teď jsem 3h po zákroku, injekce doznívá a bolí to snad ještě víc než předtím. Nezabírají léky. Chadim ledovým pytlíkem. Ale stejně mám pocit, že mi exploduje od bolesti hlava. Je to normální nebo by naopak po zákroku to mělo být lepší? Co myslíte
@felis ale že až takhle 😞 úplně mi v tom pulzuje. Léky nezabírají tak vůbec nevím co s tím
Je to bohuzel normální. Furt je to operace, i když malá. Nervy zubů jsou uložený poměrně dost hluboko... koukej, tady jsem našla celkem pěkný obrázek. Proto Te bolí celá lebka, kdyz se mrknes, kam az nervy sahají. Kdyby bolest nepolevovala, tak bych jela na pohotovost pro něco silnějšího na předpis a prášky na spaní.
@felis děkuji
Ano, bolest po cisteni kanalku muze byt i 14 dni. Me na tom ale udivuje, ze se do takoveho vykonu pousteli zrovna na pohotovosti. Je treba to udelat velmi precizne (a tudiz je to vykon minimalne na hodnu) a navic je to strasne drahe. To jsi tam narazila na nakeho mladeho akcniho zubare, ne? 😃
@exbordelar neee přišla jsem tam bolestí a odcházela s otupělým xichtem 😂ale doma se to rozjelo
me kdyz to takhle bolelo strasne a sla s tim k zubarce, tak mi zub otevrela, vycistila a nechala 2 dny otevrene nez mi to provizorne uzavrela...
a pak se mi ulevilo... myslim, ze takhle by to bolet nemelo
@exbordelar Ji necistili kanálky,jen vytáhli nervy,což se na pohotovosti jako rychlá pomoc běžné dela.Vycistit a zaplnit kanálky ji musí už její zubař.Toto ošetření trvá tak tu hodinu.
V pondělí musíš kontaktovat svého zubaře,aby ti vyčistil a zaplnil kanálky.Ted po tom ošetření to muže byt 1-2 dny citlivé,ale bolest by měla postupně odeznivat.
To klidně muze bolet i týden dva...